Betöltés...

DUPLA ÁLL FESZESÍTŐ MASZK REDUSHINE INNOVAGOODS 5 EGYSÉG

Ár: 5.150 Ft

Arcbőr redukáló maszk, amely feszesítő, hidratáló és frissítő hatásának köszönhetően hihetetlen eredményeket hoz. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes és könnyen használható..
Emelő hatás ez a dupla áll feszesítő maszk nagyon hatékonyan formálja és megemeli a kezelt területet, ezáltal határozottabb és karcsúbb megjelenést biztosít az arcbőrnek, az állnak és az állvonalnak. Anti-aging hatásának köszönhetően (feszesítő, hidratáló és frissítő) bőre feszesebbnek, fiatalabbnak és ragyogóbbnak fog tűnni.
Többszörös előny a dupla állat karcsúsító maszkunk kollagént, tengeri algát, hialuronsavat és E-vitamint tartalmaz. Olyan összetevőket és hatóanyagokat tartalmaz, amelyek feszesítik, tonizálják, regenerálják, revitalizálják és védik a bőrt, fenntartva annak feszességét és hidratáltságát. Frissességet biztosít, megtartja a nedvességet, növeli a rugalmasságot, csökkenti a ráncokat, valamint küzd a petyhüdtség és a gyulladás ellen. 
Könnyen használható, uniszex 1-Mossa meg és szárítsa meg a bőrt. 2-Tegye fel a feszítést az állától az arcáig, és tartsa a fülénél. 3-Hagyja rajta 30 percig. 4-Vegye le és masszírozza meg a területet. Ne használja fel újra, használat után dobja ki. Az egészséges életmód ajánlott az eredmények javítása érdekében, amelyek egyénenként eltérőek lehetnek.
Ergonomikus, 5 db 5 egyedi tasakot tartalmaz. Minden tasak egy maszkot tartalmaz. Minden nap egy maszkot kell alkalmazni, a kezelés időtartama 5 nap. Állaga puha és rugalmas, kényelmesen viselheti otthon, miközben más tevékenységeket végez.
Összetevők víz (67 ), hidrogél (19 ), algakivonat (3 ), kollagén (3 ), hialuronsav (3 ), glicerin (2 ), antocianinok (2 ), tokoferol (1 ).
Anyag
Spandex
PET
Alumínium
Szín Fehér
Típus Lábcsökkentő
Rgység 5 egység
Nem Unisex
Ergonomikus Rugalmas és alkalmazkodó
Tulajdonságok
Emelő hatás
Feszesítő
Hidratáló
Frissítő
Öregedésgátló Fiatalító Kezelés
Könnyen kezelhető Könnyen fel- és leszerelhető
Tartozék Használati útmutató
Napi használatra ajánlott 30 min
Egyszer használatos Egyszeri használat (használat után nem használható újra)
E-vitamin
Kollagén
Hínár
Hialuronsav
Ingrediente aqua (67 ), hydrogel (19 ), algae extract (3 ), collagen (3 ), hyaluronic acid (3 ), glycerin (2 ), anthocyanins (2 ), tocopherol (1 )
Méretei kb. 5x (14 x 9 x 0,15 cm)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DUPLA ÁLL FESZESÍTŐ MASZK REDUSHINE INNOVAGOODS 5 EGYSÉG" című hirdetést látja. (fent)