Betöltés...

Ergonomikus, memóriahabos lábpárna, a kényelmes alvásért / térd- és lábtámasztó ortopéd párna

Ár: 5.990 Ft

Az ortopédiai jellegű térd- és lábtámasztó párna, minden olyan problémával küzdő személynek ajánlott, akik szenvednek a láb vagy a térd fájdalmától.

A lábpárna magas minőségű memóriahab anyagból készült, mely a legújabb technológiát alkalmazva puhaságot és tartást biztosít. A memóriahabos anyag formálódik a teste körvonalaihoz, és az optimális kényelmet és stabilitást nyújtja a lábaknak és térdeknek. Ezáltal csökkenti a nyomás pontosan a fájdalmas területeken, elősegítve az izmok és ízületek lazulását.

A lábpárna használata rendkívül egyszerű. Csak helyezze a térd- és lábtámasztó párnát az ágyra, és feküdjön a hátára. Helyezze a lábait a párna emelvényére, így a lábai enyhe emelésben lesznek, ami segít a vérkeringés javításában és a végtagok duzzanatának csökkentésében. Az alvás közbeni kényelmet fokozandó, a lábpárna kialakítása és mérete ideális a test minden részének megfelelő támasztásához.

Ne hagyja, hogy a láb- vagy térdfájdalom befolyásolja az alvást és a mindennapi életét. Válassza a kényelmes alvásért tervezett ergonomikus, memóriahabos lábpárnánkat.

Az ortopéd párna tökéletes választás, hogy enyhítse a fájdalmat és lazítsa az izmokat a lábakban és a térdben. Rendelje meg a 286 cikkszámú termékünket még ma, és élvezze a pihentető, fájdalommentes alvást minden éjjel.




Márka

Kontúr örökség



típus

Párna



Szín

Kék és fehér



Tétel magassága

.500000000



Gyártó cikkszám

CLLP



Gyártó

Kontúr örökség



UPC

752356827786



Anyag

Memória hab



Cikk hossza

6.050



Elem szélessége

.25



Tétel súlya

0,9






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ergonomikus, memóriahabos lábpárna, a kényelmes alvásért / térd- és lábtámasztó ortopéd párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: