Betöltés...

Remington S 7970 Wet 2 Straight Pro Hajvasaló

Ár: 21.950 Ft

Szeretnéd gyorsabban elkészíteni a frizurád? A Wet 2 Straight Pro hajsimító újgenerációs Wet 2 Straight technológiája lehetővé teszi, hogy simítás közben száríthasd a hajad. Az egyedülálló szellőztető rendszer gyorsan eltávolítja a fölös vizet, így kihagyhatod a hajszárítás lépését és felére csökkentheted a frizura elkészítésének idejét*. A nedvesség érzékelőnek köszönhetően optimális hőmérsékleten végezheted a hajad simítását, így 3x nagyobb védelmet* biztosít az egészséges megjelenésű, sima eredmény elérése közben.


EGYEDÜLÁLLÓ SZELLŐZTETŐ RENDSZER

A Wet 2 Straight Pro hajsimító egyedülálló szellőztető rendszerének használatával nyugodtan kihagyhatod hajsimítás előtt a hajszárítás időigényes lépését. Minden áthúzáskor gyorsan eltávolítja és elpárologtatja a fölös vizet és kiereszti azt a lapot körülfogó külső burkolaton, így a haj megszárad simítás közben, és ezért képes megfelezni a frizura elkészítéséhez szükséges időt.

NEDVESSÉG ÉRZÉKELŐ

A Wet 2 Straight Pro hajsimító nedvesség érzékelőjének köszönhetően egészséges, fényes, tükörsima frizurát készíthetsz. Ez a technológia minden áthúzáskor a hajad nedvesség tartalma alapján úgy állítja be a lapok hőmérsékletét, hogy az alkalmazott hőmérséklet optimális és a sérülések megelőzhetők legyenek. 3 x erősebb védelmet biztosít* , így magabiztosan végezheted a hajad simítását.

Jellemzők:

2 x gyorsabb hajsimítás: felére csökkenti a frizura elkészítésének idejét

3 x erősebb védelem: a gyönyörű, sima eredmény eléréséhez kevesebb hő szükséges

Fejlett Wet2Straight technológia: biztonságosan használható nedves és száraz hajon

Az egyedülálló szellőztető rendszer gyorsan eltávolítja a felesleges vizet, így kihagyható a szárazra fújás időigényes lépése

A nedvesség érzékelő a haj nedvességtartalma alapján optimálisra állítja be a lapok hő-mérsékletét a sérülések megelőzése érdekében

Ultragyors felmelegedés, 15 másodpercen belül üzemkész

Új generációs kerámia lapok, hőre aktiválódó, a haj begöndörödését gátló mikró kondicionáló technológiával

Digitális hőmérséklet szabályozás: max. 230°C-ig állítható 10 fokozatú beállítás az összes hajtípushoz

Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után

110 mm hosszúságú, rugalmas simító lapok

Hőálló táska

3 méteres, körbeforgó hálózati kábel

Automatikus feszültségilleszkedés



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Remington S 7970 Wet 2 Straight Pro Hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)