Betöltés...

Lächen Elektromos Fogkefe

Ár: 12.490 Ft

Tegyél a tisztább fogakért! A Lächen elektromos fogkeféjével többféle módon tisztíthatod fogaidat, és egy töltéssel akár 50 napig is használhatod.



● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap



Háromféle tisztítási mód: a szónikus technológiával ellátott elektromos fogkefe akár 10-szer annyi lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefék. Kiváló a napi szájhigiénia számára, hiszen 3 tisztítóprogramjátval tisztít, csökkenti a lepedéket és kíméli az érzékeny fogakat.

8000 rezgés a jobb tisztítás érdekében: tisztítsd fogaidat különféle magasfrekvenciájú mozulattal. Akár percenként 31.000 fogkefemozgás. A nagy sebesség ellenére különösen gyengéd a foggal és az ínnyel.

2 perces időzítő: a fogorvosok ajánálása alapján legalább 2 percig kell a fogunkat mosni, ennek betartásában segít az időzítő.

50 napos használat és gyors, vezeték nélküli töltés. A hosszú éllettartamú lítium-ion akkumulátornak köszönhetően akár 50 napig rendszeresen használhatod. Gyors, vezeték nélküli töltő USB indukciós töltőállvánnyal, szivárgás elleni védelemmel. A kijelző figyelmeztet, hogy mikor van szükség feltöltésre. Töltési idő: 15 óra.

Kialakítása miatt könnyű szállítani, így utazáskor sem kell lemondanod a tiszta fogakról.

Csomag tartalma:

- 1x fogkefe

- 4x fogkefefej

- USB töltő (adapterrel)

- utazási készlet

- felhasználó kézikönyv

- jótállási jegy

A fejeket érdemes 3 havonta cserélni!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lächen Elektromos Fogkefe" című hirdetést látja. (fent)