Betöltés...

Oral-B iO Series 3n Elektromos fogkefe - Matt fekete

Ár: 40.030 Ft

Az Oral-B iO minden fogkefével szemben támasztott elvárást felülmúl, elképzelhetetlen tisztítási teljesítményével és szenzációs szájérzetével. Az Oral-B iO innovatív mágneses meghajtórendszere tűpontos pontossággal juttatja az energiát a sörték hegyeibe, amelyek gyengéd mikrovibrációkkal siklanak fogról fogra a hatékony és kényelmes fogmosás élménye érdekében. Élvezze a friss, fogorvoshoz hasonló érzést minden nap! Az intelligens nyomásszabályozás piros lámpával figyelmeztet a túl nagy nyomás esetén, és zöldre világít, amikor az optimális nyomást használja. Válasszon 3 tisztítási program közül a különböző szájápolási igényekhez. A sárga fény azt is jelzi, ha a kefefefejet ki kell cserélni. Az időzítő jelzi az ajánlott 2 perces fogmosási időt. Tapasztalja meg most az inspiráló fogmosás élményét!

Jellemzők:
Az Oral-B legjobb tisztítása a forradalmi iO mágneses technológiával a professzionális, tiszta érzésért és a kíméletes fogmosás élményéértKombinálja az Oral-B egyedülálló kerek kefefejét gyengéd mikrovibrációkkal a friss, tiszta szájérzetért és a kézi fogkeféhez képest 100%-kal tisztább fogakért egy hét alatt3 fogmosási program a személyre szabott fogmosási élményért: Napi tisztítás, Érzékeny, Fehérítés.Az intelligens nyomásszabályozás pirosan világít, ha túl nagy nyomást alkalmaz, fehéren világít, ha túl kevés nyomást alkalmaz, és zöld fénnyel jelzi, ha az optimális nyomást használjaCsomagtartalom:
Oral-B iO Series 3n Elektromos fogkefeTartozékkefeTöltőállomásTartó tartozékkefék számára

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-B iO Series 3n Elektromos fogkefe - Matt fekete" című hirdetést látja. (fent)