Betöltés...

Oral-B Vitality Pro D103+Kids D100 3+ Star Wars Elektromos Fogkefe, Piros-Fekete

Ár: 14.990 Ft

Speciális Sensitive üzemmód
A speciális, gyermekbarát Sensitive üzemmódnak köszönhetően az Oral-B Vitality fogkefe gyengéden tisztítja a gyermekek fogait. Ezenfelül a kerek fogkefefej extra puha sörtékkel rendelkezik, amelyek kíméletesek az érzékeny fogínnyel.

Matricákkal díszíthető
Az Oral-B Vitality fogkeféhez négy Disney témájú matrica jár, amely a fogkefe markolata köré ragasztható, így az gyermeke kedvencévé válhat.

Extra puha sörték
A gyengéd és kimagaslóan hatékony tisztítás* érdekében az Oral-B Vitality fogkefe feje extra puha sörtékkel rendelkezik, apró fogakhoz tervezték, és gyengéd a fogínyhez.

Disney Magic Timer alkalmazás
A gyermekek 90%-a hosszabb ideig mos fogat az Oral-B ingyenes Disney Magic Timer alkalmazásával. Ha a fogorvosok által javasolt két percig mosnak fogat, a kedvenc Disney-figuráikkal díszített virtuális matricákat gyűjthetnek, így a fogmosás szórakoztató élménnyé válik számukra. Ingyenesen elérhető az Apple Store-ban és a Google Play Áruházban.

Beépített kétperces időzítő
Az Oral-B Vitality fogkefe beépített időzítővel rendelkezik, így megtanítja a gyerekeket a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosásra, ily módon kialakítva az életen át tartó megfelelő fogmosási szokásokat.

Újratölthető akkumulátor
Az Oral-B Vitality tölthető akkumulátorának köszönhetően a fogkefe nyolc napig használható egyetlen töltéssel. A szórakoztató fogmosás csak egy karnyújtásnyira van, mindössze a bekapcsológombot kell megnyomni. A fogkeféhez egy töltőállvány is jár, amely könnyedén elhelyezhető minden mosdókagylón vagy fürdőszobapulton.

Jellemzők:
- Színe: piros, fekete, star wars minta
- Testrész: Nyelv, Fog
- Szett
- Mozgás típusa: Oszcilláló
- Fejek száma: 2
- Csomag tartalma: 1 db Vitality Pro markolat, 1 db Kids Jégvarázs markolat, 2 db töltőállvány, 1 db Cross Action fogkefefej, 1 db Kids Star Wars fogkefefej, 4 db Star Wars matrica

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-B Vitality Pro D103+Kids D100 3+ Star Wars Elektromos Fogkefe, Piros-Fekete" című hirdetést látja. (fent)