Betöltés...

Braun ES2/ST710 hajvasaló

Ár: 26.710 Ft

Fedezze fel a Braun BR710 Satin Hair 7 fekete hajvasalót - azonnali ragyogás és egészséges haj minden alkalommal!

Kifinomult hajformázás egyetlen gombnyomással - A hajkefe csodája

Az innovatív Braun Satin-Brush hajkefe egyszerűen és hatékonyan varázsol ragyogó hajat bárhol és bármikor. Egyetlen gombnyomással aktiválhatja az IONTEC technológiát, amely az egészséges hajformázás záloga. A Satin ionok visszaállítják a haj nedvességének egyensúlyát, csökkentik a göndörödést és a statikusságot, így a haj természetesen sima és csillogó lesz.

Védelem és kényelem - A tökéletes frizura titka

A Braun BR710 Satin Hair 7 hajvasaló sima felületű fésűfogakkal van ellátva, amelyek óvják és védelmezik a hajat a károsodástól és a töredezéstől. Az eltávolítható kefélő fej pedig könnyű tisztítást tesz lehetővé, hogy mindig tiszta és készen álljon a használatra.

Automatikus biztonság - Nyugodt hajformázás

A hajvasaló 5 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnia, hogy esetleg elfelejtette kikapcsolni. Ez a funkció nemcsak az energiát takarítja meg, hanem nyugalmat is biztosít Önnek.

Tegye tökéletessé frizuráját a Braun BR710 Satin Hair 7 fekete hajvasalóval, amely egyedülálló védelmet és könnyű használatot kínál. Élvezze a gyönyörűen ragyogó hajat és a professzionális eredményeket mindennap!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun ES2/ST710 hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: