Betöltés...

Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg - 30 kapszula - Natur Tanya

Ár: 3.535 Ft

A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Szerves fermentált fekete fokhagyma800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat1, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.2 Vegán készítményGluténmentes termékMesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkülEgyedülálló, növényi kapszulába zárt formulaMagas, 800 mg hatóanyagtartalomAmi 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel megNincs se szag, se kellemetlen utóíz Több, mint fokhagyma!A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymá?ból állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehé?res színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzi?matikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrlemé?nyét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk. A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?rendszeresen dohányzó személyeknekcukorbetegeknekazoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízétazoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüketazoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségétazoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre A KAPSZULA TARTALMA ANNAK SZÉTNYITÁSÁVAL BELEKEVERHETŐ HÚSOK PÁCÁBA, FŰSZERKEVERÉKEK készítés, VAGY ÍZLÉS SZERINT KEDVENC SALÁTÁDHOZ IS. MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK?A kemény kapszulák rendszerint állati eredetű marha zselatinból, vagy valamilyen rostos növényi anyagból közvetlenül előállított cellulózból, vagy esetleg pullulánból állnak.Fontos megjegyezni, hogy a zselatin kapszula nedvességtartalma magasabb a növényi HPMC kapszulákkal összehasonlítva.A zselatin kb. 10% nedvességet tartalmaz, így az negatív hatással lehet a fekete fokhagyma organoleptikus (érzékszervi tulajdonságaira). A fekete fokhagyma higroszkóp (nedvszívó), az ilyen tulajdonsággal rendelkező anyagok miatt a zselatin kapszula törékennyé válhat, a nedvszívó anyagok elvonhatják a nedvességtartalmat (víztartalmat) a kapszula falából, emiatt a fekete fokhagyma csomóssá válhat, összeállhat a kapszulában levő portartalom, amely negatívan befolyásolja a termék stabilitását is.Így több szempontból is érdemes inkább az innovatívabb: alacsony nedvességtartalmú hidroxi-propil-metilcellulóz (HPMC) anyagú kemény kapszulákkal formulázni a fekete fokhagyma terméket.Ha ez nem lenne elég a Natur Tanya® SZERVES FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMA terméket többrétegű bliszter csomagolásban került csomagolásra, amely tovább védi az aktív összetevőket a külső környezeti hatásoktól. Alkalmazás: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap. OÉTI notifikációs szám: 25901/2021 Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg - 30 kapszula - Natur Tanya 1 adag: 1-2 kapszula 15-30 adagot tartalmaz Megnevezés / 1 kapszulában / 2 kapszulában Fermentált fekete fokhagyma kivonat - amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 mg 400 mcg 800 mg 800 mcg Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában Figyelmeztetés:Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék 3 éves kortól alkalmazható A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén A termék alkalmazható cukorbetegség esetén A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Forrás: niyodo.hu

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fermentált Fekete Fokhagyma - 800 mg - 30 kapszula - Natur Tanya" című hirdetést látja. (fent)