Betöltés...

Arctisztító szett, Charlotte Tilbury, Istennői tisztító rituálé, 3

Ár: 19.574 Ft



Arctisztító szett, Charlotte Tilbury, Istennői tisztító rituálé, 3

Érj el megfelelő ragyogást az arcbőrnek a Charlotte Tilbury Goddess Cleansing Ritual segítségével. A sminkművész Charlotte Tilbury sztárjának kétlépcsős tisztító rituáléja úgy lett megtervezve, hogy a bőr felfrissült, megújult és helyreállítottnak tűnjön.
A készlet a következőket tartalmazza:
Az 1.Step one citrus és kókuszolajok kombinációját tartalmazza, amelyek felolvasztják és mélyen tisztítják a bőrt, hogy ragyogóvá és egyenletessé tegyék a bőr tónusát, míg az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag bogyóvaj táplálja és hidratálja a bőrt, segítve a védőgát kialakítását. 75 ml
2.Step two a faszén és a bambusz segítségével távolítja el a szennyeződéseket a bőrből, míg a magnézium és a kalcium ereje segít mélyen megtisztítani és méregteleníteni a bőrt, valamint helyreállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát és csökkenti a bőrhibák, finom vonalak és ráncok megjelenését. 75 ml.
3. Tökéletes törülköző, amely segít a termékek eltávolításában.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arctisztító szett, Charlotte Tilbury, Istennői tisztító rituálé, 3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: