Betöltés...

Öntapadó habkötszer keresztcsont-tájéki sebre, felfekvésre, Mepilex Border Sacrum, 16x20cm, 5db

Ár: 14.800 Ft

A Mepilex Border Sacrum mindent egyben tartalmazó kötszer az egyetlen ötrétegű, keresztcsont-tájéki habkötszer szabadalmaztatott Deep Defense Technology technológiával – bizonyítottan megelőzi a nyomási fekélyeket, ha más standard megelőzési protokollal együtt alkalmazzák.


A kialakítás optimális gyógyulási környezetet biztosít a közepesen és erősen váladékozó, keresztcsont-tájéki sebek kezeléshez. Hatékonyan felszívja és visszatartja a váladékot és nedves sebkörnyezetet tart fenn.


A kialakítás Safetac technológiát tartalmaz – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Így a kötszer lágyan illeszkedik a bőrre és nem tapad a nedves sebágyhoz – így könnyen eltávolíthatja a bőr felsértése nélkül. Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek.


Védelmet nyújt a nyomási fekélyeket okozó külső tényezőkkel – a nyomással, a nyíróerőkkel, a dörzsöléssel és a mikroklímával – szemben. Kiváló folyadékkezelési és -megtartó képesség jellemzi. Csökkenti a maceráció kockázatát.


A csomagolás 5db Mepilex Border Sacrum okoskötszert tartalmaz.


Használja a Mepilex Border Sacrum terméket közepes és nagymértékben váladékozó keresztcsont-tájéki sebek, mint például nyomási fekélyek és pilonidális ciszták műtéti kimetszése esetén. Mivel a kötszer a seb kitisztulását elősegítő nedves környezetet tart fenn, kezdetben előfordulhat a seb méretének növekedése. Ez normális jelenség, és számítani kell rá.


A kötszer profilaktikusan alkalmazható a veszélyeztetett betegeknél, például a helyhez kötött betegek esetében, azoknál, akik rossz bőr perfurzióval rendelkeznek és bőrük károsodott, a műtőkben, az intenzív ellátás során, illetve a hosszadalmas műtéti beavatkozások előtt és közben. Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a Mepilex Border Sacrum képes befolyásolni négy olyan külső tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a nyomási fekélyek kialakulásához: minimálisra csökkenti és újra elosztja a nyíróerőket, újra elosztja a nyomást, csökkenti a súrlódást és optimális mikroklímát tart fenn.


Sebváladék: közepes vagy erősen váladékozó sebekre.


Sebkezelési fázis: Granuláció: sarjadzó (piros seb).





A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Öntapadó habkötszer keresztcsont-tájéki sebre, felfekvésre, Mepilex Border Sacrum, 16x20cm, 5db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: