Betöltés...

Melgisorb AG ezüst-alginát kötszer fertőzött sebekre, 10x10cm, 10db

Ár: 29.400 Ft

A Melgisorb Ag valemennyi mérsékelt és erősen váladékozó részleges vagy teljes vastagságú seb kezelésére javallott, beleértve a posztoperatív sebeket, a traumás sebeket, a lábszárfekélyeket, a nyomási fekélyeket, a diabéteszes fekélyeket, a graftokat és a donorhelyeket, az üreges sebeket, valamint a felszíni és a részleges mélységű égési sérüléseket is. Mivel a Melgisorb Ag alginátot tartalmaz, segíthet a felszíni sebek kisebb vérzéseinek szabályozásában. Ez a termék kompressziós bandázsok alatt is használható. A Melgisorb Ag fertőzött sebek kezelésére, vagy olyan sebek esetében is használható, ahol az egészségügyi szakember orvosi felügyelete alatt fokozott fertőzésveszély áll fenn.


A Melgisorb Ag kötszer nagy mennyiségű váladék kezelésére képes. Az alginátszálak nagy mennyiségű váladékot szívnak fel, és lágy gélt képeznek, ami nedves környezetet teremt, és elősegíti a sebgyógyulást.


Sebtípus: a Melgisorb Ag valamennyi mérsékelt és erősen váladékozó részleges vagy teljes vastagságú seb kezelésére javallott, beleértve a posztoperatív sebeket, a traumás sebeket, a lábszárfekélyeket, a nyomási fekélyeket, a diabéteszes fekélyeket, a graftokat és a donorhelyeket, az üreges sebeket, valamint a felszíni és a részleges mélységű égési sérüléseket is. Mivel a Melgisorb Ag alginátot tartalmaz, segíthet a felszíni sebek kisebb vérzéseinek szabályozásában. Ez a termék kompressziós bandázsok alatt is használható. A Melgisorb Ag fertőzött sebek kezelésére, vagy olyan sebek esetében is használható, ahol az egészségügyi szakember orvosi felügyelete alatt fokozott fertőzésveszély áll fenn. A Melgisorb Ag kizárólag külső használatra javallott.


Sebváladék: közepesen vagy erősen váladékozó sebekre, fertőzött sebekre.


Sebkezelési fázis: Exudáció: nekrotikus, lepedékes (fekete, sárga seb).


Egyéb: vágható, kötésrögzítő szükséges, másodlagos kötszer ajánlott.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Melgisorb AG ezüst-alginát kötszer fertőzött sebekre, 10x10cm, 10db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: