Betöltés...

Braun SES5-805 Epilátor, Fehér

Ár: 31.395 Ft

A Braun Silk-épil 5-805 tökéletes a gyengéd szőrtelenítéshez. A 28 csipeszes MicroGrip technológia még a 0,5 mm-es szőrszálakat is eltávolítja, így ön is élvezheti a kozmetikai szalonokat idéző, heteken át tartó simaságot. A borotva- és trimmelőfej választható lehetőséget kínál az érzékeny területek szőrtelenítéséhez. A készülék 100%-ig vízálló, így az epilálás kádban vagy zuhany alatt is szinte fájdalommentesen végezhető. A fazonformázóval könnyen és precízen kialakíthatók a kívánt kontúrok.

Extra gyengéd epilálás
A Silk-épil 5 epilátor egy kíméletes szőrtelenítő üzemmóddal is rendelkezik. Csúszásmentes markolatának köszönhetően fürdőkádban vagy zuhany alatt is használható. Rendszeres, vízben történő alkalmazása gyakorlatilag fájdalommentes epilálást tesz lehetővé, így kezdőknek is ideális.

Epilálás egyetlen mozdulattal
Szabaduljon meg gyorsabban és hosszabb időre a szőrszálaktól! A MicroGrip technológia 28 szélesebb, hosszabb és mélyebbre nyúló csipeszei megnövelik az esélyét, hogy mindössze egyetlen mozdulattal eltávolítsa a szőrszálakat.

Könnyed siklás
A készülék gördülékeny siklásának érdekében használjon a szőrteleníteni kívánt bőrfelületen borotvazselét vagy -habot! A meleg víz ellazítja bőrét, így fokozott gyengédséggel végezhető az epilálás.

Bikinivonal a stílus jegyében
Precíz vonalak, formák és kontúrok kialakításához - képzeletének semmi sem szabhat határt! Egy valóban kreatív lehetőség a fazonformázáshoz.

Bársonyosan sima hónalj
Viselje bátran kivágott ruháit, hiszen a puha és selymes hónalj mindenki számára magabiztosságot kölcsönöz! A rendkívül érzékeny területekhez javasoljuk a szettben található borotvafej használatát.

Nagyfrekvenciájú masszázsfej
Az új Silk-épil 5 masszázsfejével fokozott kényelemmel és gyengédséggel végezhető az epilálás.

Borotválás és trimmelés
A borotvafej egy teljes értékű borotvává alakítja az epilátort, miközben a trimmelőfejjel tetszés szerinti nyírás végezhető.

Vizes és száraz használat
100%-ban vízálló, a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is használható. Rendszeres, vízben történő alkalmazása gyakorlatilag fájdalommentes epilálást tesz lehetővé.

2 sebességfokozat
1-es fokozat a rendkívül gyengéd epilálás és 2-es fokozat a kiemelten hatékony használat érdekében.

Jellemzők:
- Kapcsolódási technológia: vezeték nélküli
- Jelzőfény
- Használat: nedves bőrön, száraz bőrön
- Tápellátás típusa: akkumulátoros
- Sebesség fokozatok: 2
- Vízálló
- Szín: fehér

A csomag tartalma:
- 1 db epilátor
- 1 db borotvafej
- 1 db trimmelőfej
- 1 db szűkítőfej
- 1 db fazonformázó
- 1 db prémium tárolótasak
- 1 db töltő





















Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun SES5-805 Epilátor, Fehér" című hirdetést látja. (fent)