Betöltés...

Kéz- és felületfertőtlenítő oldat kupakkal 1 liter Inno-Sept Fresh

Ár: 2.656 Ft

Kéz- és felületfertőtlenítő
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok:
H225  Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
H315  Bőrirritáló hatású.
H319  Súlyos szemirritációt okoz.
H336  Álmosságot vagy szédülést okozhat.
H412  Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. 
Felhasználható a közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein foglalkozásszerű felhasználók részére. Felhasználásra kész folyadék (terméktípus PT1, PT2, PT4).
Higiénés kézfertőtlenítés: Juttassunk a tenyérbe kb. 3 ml INNO-SEPT FRESH fertőtlenítő oldatot, majd alaposan dörzsöljük be a keveréket 30 másodpercig és hagyjuk megszáradni. A tuberkulocid hatékonyság elérésére 1 perc behatási idő szükséges.
Felületfertőtlenítés: Permetezze a keveréket a felületre, vagy a fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet teljesen benedvesítse és kezeletlen részek ne maradjanak. Minimális behatási idő: 5 perc.
 
Szavatossági idő: 36 hónap
Kiszerelés: 1 literes flakon
A Kéz- és felületfertőtlenítő oldat 1 liter Inno-Sept Fresh termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 47731


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kéz- és felületfertőtlenítő oldat kupakkal 1 liter Inno-Sept Fresh" című hirdetést látja. (fent)