Betöltés...

JO MALONE LONDON Lime Basil & Mandarin Eau de Cologne 50 ml

Ár: 40.710 Ft

A Jo Malone London márka ikonikus illata, amelyben karib-tengeri tónusok keverednek citrusos és fűszeres illatjegyekkel.

A márkát Jo Malone brit parfümőr alapította 1994-ben. Az illatok különlegessége, hogy keverhetők, "rétegezhetők". Többfélét is magunkra fújhatunk belőlük, több rétegben, más-más sorrendben. Így teljesen egyedi - saját - parfüm kompozíciót kapunk. Habár Jo Malone minden illata "Cologne", igazi luxus minőséget jelentenek. JO MALONE LONDON Lime Basil & Mandarin Eau de Cologne a márka ikonikus illata, amelyet maga az alapító alkotott. A citrusos-aromás jellegű parfümök közé tartozik, a bazsalikom és a kakukkfű különlegesen fűszeres árnyalatokat hoz a citrusok mellé. Összetétele: Fejjegyében lime és mandarin. Szívjegyében bazsalikom, kakukkfű és orgona. Alapjegyében ámbra és fás tónusok. Unisex illat, kimondottan a különlegességek kedvelői részére!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "JO MALONE LONDON Lime Basil & Mandarin Eau de Cologne 50 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: