Betöltés...

CAROLINA HERRERA Good Girl Eau de Parfum 50 ml

Ár: 36.440 Ft

A Good Girl parfüm esszenciája egy igazi nő alaptermészetét testesíti meg.

A CAROLINA HERRERA Good Girl parfüm egyetlen illatba összesíti a női lélek szeszélyes rejtelmeit. A Good girl (jó lány) mottója az „It’s so good to be bad” (annyira jó rossznak lenni), amely tökéletesen leírja a merész, ám egyben titokzatos női személyiségjegyeket. Spontán, mégis terveket szövő, exkluzív, mégis visszafogott, kiemelkedő, mégis eredeti… A Good Girl parfüm esszenciája egy igazi nő alaptermészetét testesíti meg.

Az attraktív csomagolás bármelyik háló- vagy fürdőszoba elengedhetetlen díszítőjévé válhat, de ajándékozás céljából is igazán különleges élményt nyújt!

Az orientális-virágos parfüm kettősségének köszönhetően kiválóan alkalmas akár az egyszerű mindennapokra, akár egy különleges eseményre is.

Összetétele:
Fejjegyében kávé és mandula.Szívjegyében orris gyökér, tubarózsa és jázmin. Végül alapjegyében vanília, szantálfa, kakaó és tonkabab.Rendeld meg most online a parfüm webshopunkból, és élvezd a gyors kiszállítás és az eredeti minőség előnyeit!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CAROLINA HERRERA Good Girl Eau de Parfum 50 ml" című hirdetést látja. (fent)