Betöltés...

Profi körömcsiszológép, 54 db csiszolófejjel, szürke, 12W

Ár: 10.290 Ft

LEGMAGASABB MINŐSÉG - megfelel az európai szabványoknak; A gyártáshoz kiváló minőségű alkatrészeket használtak, amelyek sok éven át garantálják a termékkel való munkát . Az alatta lévő marógép csúszásgátló párnákkal rendelkezik, amelyek emellett védenek a csúszás ellen. A szettben a marógépen kívül található egy szilikon állvány, ami lehetővé teszi a fej lehajtását munka közben és a kezelés után is.
CSÖKKENTI A MANIKÜR / PEDIKÜR TELJESÍTÉSI IDŐT - marógéppel akár felére is csökken a manikűr / pedikűr elvégzésének ideje! Nem kell kezeit/lábait acetonba áztatnia, vagy közönséges körömreszelővel fűrészelnie, ami néhány hónap múlva már negatív hatással lehet az ízületekre. A fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, ennek köszönhetően megakadályozza a hosszan tartó használat utáni kifáradást, a munka minőségét is nagyban befolyásolja.
BEÁLLÍTÁS - a marógép zökkenőmentes fordulatszám-szabályozással rendelkezik, amely egy gomb segítségével változtatható. Ezenkívül a fejkapcsolón található (be / ki) , ami növeli a készülék használatának biztonságát. A vágószerszámok nagyon gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, csak a végére kell őket nyomni. A polaritás gomb a forgásirány megváltoztatására szolgál .
3 MALÓ KÉSZLET - a készlet 36 db gyémántvágót tartalmaz - tökéletesek hibrid lakk, zselé vagy akril eltávolítására, kutikula eltávolítására és köröm polírozására, köröm tisztítására alulról stb. 12 filc vágó - ezeknek a vágóknak köszönhetően polírozza a természetes és műkörömlemezt. Nélkülözhetetlenek a professzionális manikűrhöz és pedikűrhöz. A filcvágó üveghatást kölcsönöz a körömlemeznek. A készletben 6 db kupak található , amelyek 100%-os higiéniát garantálnak a kezelések során.
MŰSZAKI ADATOK - szürke szín; teljesítmény: 12W; tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz; maximális forgási sebesség: 20 000 / perc; vágó átmérő: 2,35 mm - standard; az irányváltoztatás képessége: igen; túlmelegedés elleni védelem: igen; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 13,5 / 8,5 / 6 cm; kábel hossza: 105 cm; marógép súlya: 560g; készlet súlya: 0,95 kg; súlya csomagolással: 1,05 kg.
LEÍRÁS

szürke színű
teljesítmény: 12W
tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz
maximális forgási sebesség: 20 000 / perc
vágó átmérő: 2,35 mm - standard
az irányváltoztatás képessége: igen
túlmelegedés elleni védelem: igen
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 13,5 / 8,5 / 6 cm
kábel hossza: 105 cm
marógép súlya: 560g
a készlet súlya: 0,95 kg
súlya csomagolással: 1,05 kg

TARTOZÉKOK

marógép tápkábellel
fej
szilikon állvány
6 db gyémántvágó készlet 6 kupakkal
12 darab filcvágó készlet
30 db gyémántvágó készlet
Legmagasabb minőség! A készülék megfelel az európai szabványoknak; A gyártáshoz kiváló minőségű alkatrészeket használtak, amelyek sok éves munkát garantálnak a termékkel.

A marógép lehetővé teszi a hibrid, gél, akril és körömlakk gyors és hatékony eltávolítását - természetes és mesterséges. Ennek a készletnek köszönhetően minden nő önállóan gondoskodik körmei megjelenéséről további pénzügyi kiadások és szépségszalon látogatások nélkül. Tökéletesen kialakított ergonómikus forma - tökéletesen illeszkedik a kézbe , így megakadályozza a hosszan tartó használat utáni fáradtságot, és nagyban befolyásolja a munka minőségét.

Nem kell acetonba áztatnia a kezét/lábát, csak használjon marógépet és megfelelő marószerszámot. Jelentősen felgyorsítja a manikűr/pedikűr folyamatát is. A vágószerszámok nagyon gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, csak a végére kell őket nyomni.

Az elforgatások manuálisan állíthatók a készüléken található gombbal, ez lehetővé teszi a pontos fordulatszám beállítást, a polaritás gomb a forgásirány megváltoztatására szolgál. A marógép lehetővé teszi bármilyen minta nagyon precíz gravírozását a szögekre; szabványos vágók illeszkednek hozzá. A készletben található szilikon borítás is , amely lehetővé teszi a fej lehajtását munka közben és befejezése után.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A MARÓGÉPET?
Helyezze a kiválasztott marót a marógépre, és indítsa el - az elején állítson be alacsony sebességet, hogy ne sértse meg a lemezt vagy a kutikulát.
Finoman helyezze a vágót a tányérra, és a kutikulából a köröm mentén mozgassa a hibridet, gélt vagy akrilt. A körömre nehezedő nyomás nem lehet erős, ha tapasztalatlan.
A lakk eltávolítása és a teljesítmény csökkentése után érdemes az oldalakkal és a visszanövési szegéllyel foglalkozni. Óvatosan távolítsa el a hibrid maradványokat a cselekvés irányának megváltoztatásával.
Végül cserélje ki a vágót a legkisebbre, és óvatosan távolítsa el a héjakat, pl. Első pillantásra láthatatlan membránok a lemezen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Profi körömcsiszológép, 54 db csiszolófejjel, szürke, 12W" című hirdetést látja. (fent)