Betöltés...

FairyWill 507 Elektromos fogkefe fejkészlettel és tokkal 2db-os - Fekete / Fehér

Ár: 20.800 Ft

FairyWill FW-507 szonikus fogkefe hegyes fogkefe készlettel
Kápráztasson el mindenkit káprázatos mosollyal. Az ADA által jóváhagyott FairyWill FW-507 szonikus fogkefe akár 40 000 rezgést is generál percenként, és 5 üzemmód közül választhat. Intelligens 2 perces időzítővel is fel van szerelve. Hosszú élettartamú akkumulátora akár 30 napos használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. A készlet 2 fogkefét - fekete és fehér -, 2 hordtáskát, 2 védőborítást és 8 cserélhető fejet tartalmaz. Tökéletes választás családok vagy párok számára!


Még alaposabb tisztítás
A magas rezgési frekvencia lehetővé teszi, hogy az FW-507 szonikus fogkefe akár 2 perc alatt alaposan megtisztítsa a fogait! A készülék intelligens időzítővel is fel van szerelve, amely 30 másodpercenként rövid szünettel emlékezteti Önt a tisztított szájkörnyezet cseréjére. A fogkefe 2 perc elteltével automatikusan kikapcsol.


5 üzemmód közül választhat
A fogkefe működését az Ön igényeihez igazíthatja. A készülék 5 üzemmód közül választhat. A Clean a mindennapi használathoz tökéletes, míg a White a legmakacsabb fogkőtől és foltoktól is megszabadít. A masszázs üzemmód masszírozza az ínyt, a Polish üzemmód pedig polírozza a frontfogakat. Egy gyengéd Sensitive üzemmód is rendelkezésre áll.


Vízálló
A fogkefét gond nélkül használhatja a zuhany alatt vagy a kádban. IPX7-es vízállóságú, így a fröccsenések sem jelentenek rá veszélyt! Emellett minden használat után nyugodtan lemoshatja folyóvíz alatt, így meghosszabbíthatja az élettartamát, és csökkentheti a baktériumok elszaporodásának kockázatát.


Cserélhető fejeket tartalmaz
A készlet 8 cserélhető fogkefefefejet tartalmaz. Ezeket szétoszthatja családtagjai között, vagy megtarthatja magának tartalékként. Nem kell emlékeznie a cseréjükre sem! Egy idő után a hegy színes sörtéi elkezdenek kifakulni, ami azt jelenti, hogy ki kell dobnia és újat kell felszerelnie.


Hosszú üzemidő
A fogkefék hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is tökéletesen szolgálják Önt. Újratöltésük körülbelül 4 órát vesz igénybe. A készülékek 110-240V-os feszültségtartományt támogatnak, ami azt jelenti, hogy nemcsak hagyományos hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyedén csatlakoztathatja őket.


Csomag tartalam:

Szonikus fogkefe x2 (fekete és fehér))
Cserélhető fej x8
Fogkefe fejek védőburkolata x2
Utazási táska x2


Specifikációk

Márka FairyWill
Modell FW-507
Szín Fekete-fehér
Vibrációs frekvencia felül 40.000 per perc
Vízálló IPX7
Munkahatáridő max 30 nap
Töltési idő körülbelül 4 óra
Feszültségtartomány 110-240V

 
 


Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy erre a termékekre a 14 napos visszavásárlási garanciát higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani!

Köszönjük megértésüket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "FairyWill 507 Elektromos fogkefe fejkészlettel és tokkal 2db-os - Fekete / Fehér" című hirdetést látja. (fent)