Betöltés...

Rowenta Hajsütővas CF3460F0

Ár: 19.090 Ft

Gyönyörű hullámok és tökéletes gondoskodás minden hajtípus számára.

A Premium Care Precious Curls sütővas gyönyörű hullámokat készít, és maximális védelmet és kényelmet kínál. Innovatív funkciókkal rendelkezik az egyszerű stylinghoz: választható beállítás bármilyen hajtípus szerint, a felcsavarás idejét irányító és a haj túlmelegedésével szemben védelmet nyújtó integrált időzítő, valamint az egyedi, szabadalmaztatott Cashmere Keratin felület argánolajjal a gyönyörű és tökéletesen felcsavart hajért.  

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Automatikus kikapcsolás egy óra tétlenség után.

KÉNYELEM

360°-ban forgatható tápkábel a könnyű kezelésért.

GYORS BEMELEGEDÉS

45 másodperc alatt használatra kész.

TÖKÉLETES EREDMÉNYEK ÉS HAJVÉDELEM

3 ápolási program: ideális hőmérséklet / becsavarási idő a haj típusának megfelelően: vékony, normál vagy vastag szálú, a lenyűgöző és egészséges hullámokért.

A Premium Care Precious Curls hajsütővas végtelen hajformázási lehetőségeket kínál maximális gondoskodással. A 3 előre beállított program biztosítja a haj tipusának megfelelő ideális hőmérséklet és hajsütési idő kombinációját. Válassza ki az Önnek megfelelő stílust a laza hullámoktól a rugalmas és szoros hajfürtökig.

Az egyedi,  szabadalmaztatott, argánolajos Cashmere Keratin bevonat és a hajsütést irányító integrált időzítő együtt gondoskodnak a gyönyörű hullámokról a haj túlmelegedésének kockázata nélkül. Az LCD kijelző pontos hőmérséklet vezérlést kínál. Premium Care Precious Curls: tökéletes hullámok maximális gondoskodással.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rowenta Hajsütővas CF3460F0" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: