Betöltés...

Anlan IPL epilátor cserélhető mágneses fejjel

Ár: 24.890 Ft

ANLAN IPL epilátor
Belefáradt a nem kívánt szőrszálak elleni végtelen küzdelembe? Próbálja ki az ANLAN IPL epilátort, és felejtse el a problémát! A készülék 6-12J energiával hat a bőrre, hatékonyan kezeli a szőrszálakat és gátolja annak növekedését. Állítsa be működését igényeihez, 5 teljesítményszint és 2 üzemmód közül választhat. A mellékelt mágneses fej lehetővé teszi a besugárzási terület csökkentését. A terméket lenyűgöző élettartam jellemzi - hosszú ideig tökéletesen szolgál majd.

 
Megbízható szövetségese a nem kívánt szőrzet elleni küzdelemben A nem kívánt szőrszálak elleni küzdelem
szokásos módszerei az Ön esetében nem bizonyultak hatékonynak vagy nem kielégítőnek? Eleged van abból, hogy a szőrszálak túl gyorsan nőnek vissza? Az IPL szőrtelenítés tökéletes lehet az Ön számára! Hogyan működik? A fénysugarak mélyen behatolnak a haj gyökereibe, és a magas hőmérséklet segítségével elpusztítják azok gyökereit. Ez
egy gyors, hatékony, de biztonságos módja annak, hogy megszabaduljon a
nem kívánt szőrzettől az egész testről - a lábaktól és a karoktól, a
hónaljtól és a háttól a bikini területig és az arcig.

 
Hosszabb ideig szabaduljon meg a nem kívánt szőrzettől. Többé
nem kell időt és pénzt pazarolnia a szépségszalonok látogatására. Az ANLAN segítségével hatékony szőrtelenítést végezhet otthon! Hogyan kell csinálni? Kezdetben hetente háromszor használja az epilátort. Körülbelül egy hónap elteltével a haj növekedése jelentősen csökken. Hetente egyszer folytassa az epilálást a következő napokban. A haj puhább és finomabb lesz. Körülbelül 8 hét elteltével használja az epilátort havonta 1-2 alkalommal. Hamar észre fogod venni, hogy a szőrszálak szinte leállnak visszanőni!

 
2 üzemmód közül választhat
A még nagyobb kényelem érdekében az epilátor 2 üzemmódot kínál. A folyamatos üzemmód lehetővé teszi a test nagyobb területeinek gyors és hatékony epilálását. Tökéletes például a lábakra és a karokra. Az alap mód nagyobb pontosságot biztosít. Használja kisebb vagy érzékenyebb bőrfelületekre, mint a hónalj, térd, bikini terület vagy arc.

 
Energiaszintjét az Ön igényeihez igazítsa
A lehetőségek ezzel még nem értek véget! Az ANLAN IPL epilátora lehetővé teszi az energiaszint beállítását is. Az
5 fokozatú szabályozásnak köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatja a
készülék munkáját az epilált területhez, igényeihez vagy szokásaihoz. A legalacsonyabb szint nagyobb bőrvédelmet, a legmagasabb pedig hatékonyabb szőrtelenítést tesz lehetővé. Csak most kezdi ezzel az epilálási módszerrel? A kezdéshez az első teljesítményszintet ajánljuk – miután megismerte az epilátorok működését, kipróbálhatja a következőt!

 
Kiegészítő mágneses fejjel
Több pontosságot szeretne a kezelés során? Szeretnél kisebb vagy érzékenyebb bőrfelületeket epilálni? A mellékelt levehető fej biztosan jól jön! Használja a besugárzási terület csökkentésére és a kívánt pontosság elérésére. Mágneses kialakítása gyors és egyszerű felszerelést tesz lehetővé. Használja igényeinek megfelelően, és biztosítsa a pontos és biztonságos IPL szőrtelenítést.

 
Lenyűgöző élettartam
Viszlát a nem hatékony IPL epilátoroknak, amelyek nagyon gyorsan használhatatlanná válnak. Az ANLAN eszközét a nagyon hosszú, körülbelül 999 999 villanásnyi élettartam jellemzi. Ez azt jelenti, hogy valóban hosszú ideig sikeresen használhatod! Szabaduljon meg a nem kívánt szőrszálaktól bizonyos testrészein, és ne aggódjon, hogy az epilátor túl hamar meghibásodik.

 
Kényelmes hozzáférés a fontos információkhoz
Az epilátor kezelése egyszerű a beépített kijelzőjének köszönhetően. Úgy
tervezték, hogy kényelmes hozzáférést biztosítson a legfontosabb
információkhoz anélkül, hogy megzavarná a készülék kialakítását. Könnyen ellenőrizheti az aktuális teljesítményszintet és a kiválasztott üzemmódot. Azt is megtudhatja, hány fényimpulzus maradt. Nem kell többé azon töprengeni, hogy mennyi ideig használhatja az epilátort – elég egy pillantás a kijelzőre!

 
Biztonság és kényelem
Nyaralni indul, és nem akarja megszakítani a kezelési ciklust? Nincs mit! Az ANLAN IPL epilátor olyan könnyű, kompakt és praktikus, hogy szinte bárhová magával viheti. Bőröndbe, hátizsákba vagy akár kézitáskába is könnyedén elfér! A készülék használata is biztonságos. Körülbelül 3 perc inaktivitás után automatikusan leáll. Nincs többé aggódás, ha elfelejtette kikapcsolni!

 
A dobozban

IPL epilátor
Használati utasítás
Tároló táska
szőrvesztő borotva
hálózati adapter
Napszemüveg

 
Specifikáció
 


Brand
ANLAN

neve
IPL szőrtelenítő

Modell
JD-TM005

Max. felvillanások száma
999 999

Anyag
ABS

besugárzó terület
3cm2

besugárzó terület mágneses fej
1cm2

Fény
IPL

Hullámhossz
510-1200nm

besugárzó energia
6-12J

Méretek
170x60x40mm

AC adapter
100-240

besugárzó szint
5-szintű

Súly
Körülbelül 200g (csak a fő egység)

Teljesítmény
36W

Tápellátás
DC 12V 3A

Automatikus kikapcsolás
Körülbelül 3 perc



 
 

Tulajdonságok:Következő szállítás: 04.03.2022
Mennyiség dobozonként: 28 szt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Anlan IPL epilátor cserélhető mágneses fejjel" című hirdetést látja. (fent)