Betöltés...

2 az 1-ben hajegyenesítő és hajszárító kefe (BBV)

Ár: 12.990 Ft

2 az 1-ben elektromos hajegyenesítő és hajszárító kefe minden hajtípusra.Töredezik, szálkás a haja? Unja, hogy szárítás után még vasalnia ás formáznia is kell a haját? Akkor ez a 2 az 1-ben hajszárító és hajformázó kefe tökéletes választás.Egyszerre szárít, vasal és dúsít, amivel időt spórolhat. Használatával akár 10 perc alatt tökéletes frizurát varázsolhat magának hajmosás után.

Az ionikus technológia csökkenti a haj károsodását, növeli a nedvesség tartalmát. Száraz haj esetén, táplálja a hajat, simává és egészségessé téve azt. A hagyományos hajszárítókkal ellentétben közelebb lehet helyezni a fejbőrhöz, ezáltal rövidebb ideig tart a szárítás. Egyenesítés közben nem nyomja össze a tincseket, így nem károsítja azokat.Bekapcsolás után pillanatok alatt bemelegszik, a nyélen lehet beállítani a kívánt intenzitást. A készülék hálózati áramról működik, a hajat simává és egészséges megjelenésűvé teszi.

Főbb jellemzők:
2 az 1-ben hajszárító, hajvasalóMinden hajtípusra alkalmasEgyedi ovális kialakításEgyedi légáramlásAkár pár perc alatt kiegyenesíti és megszárítja a hajatTeljesítmény: 1000 WAlkalmazható száraz és nedves hajon isAnyag: turmalin kerámiaNegatív ionkondicionáló technológia3 fajta sebesség: alacsony, közepes, magas2 fajta hőmérsékletMéret: teljes hossza: 32 cm; átmérője: 11 cmmarkolat átmérője: 4 cmSzíne: fekete-rózsaszín
A terméket törölközőszáraz hajon szabad csak használni, amennyiben vizes hajon használja, a termék veszít élettartamából.

https://www.youtube.com/watch?v=XNIRFS0BIXs

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "2 az 1-ben hajegyenesítő és hajszárító kefe (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: