Betöltés...

Rexaline 3D Hydra Dose Face Hidratáló, 50 ml

Ár: 22.664 Ft



Rexaline 3D Hydra-Dose Rich Fairy krém, 50 ml



A tökéletes válasz a száraz bőr igényeire. Kifejezetten a bőr öregedéshez vezető vízveszteségének kompenzálására készült, hiperhidratálást biztosít az azonnali simító hatás érdekében. Hosszantartó hatása helyreállítja a bőr barrierjét.



A mirtusz kivonat lassítja a bőr öregedését és védelmet nyújt, míg a lupin proteinek a bőr vízvesztése ellen küzdenek és javítják a barrier funkciót. A Rexaline exkluzív komplexében található hialuronsav duó két erős hidratáló hatású aktív növényi hatóanyaggal, vörös algával és sivatagi rózsával gazdagodik, hogy megállítsa a bőr korai öregedését és aktívan küzdjön az öregedés jelei ellen.



A bőr azonnal kényelmesebb és rugalmasabb lesz. Tökéletesen hidratált, a bőr simább és kevésbé feszül. Hosszú távon a bőr láthatóan feszesebbé és sűrűbbé válik, a finom vonalak és ráncok pedig csökkennek. Az arcbőr ragyogóbb és fiatalosabb marad.



Élvezni fogja a krémes textúrát, amely könnyen beszívódik (de nem zsíros), ami csodálatosan megnyugtató. Imádni fogod a finom, visszafogott illatát, amely nem befolyásolja a bőr pH-értékét.



+75%-OS HIDRATÁLÁS(1)

100% SIMÍTÓ(2)

97%-OS RAGYOGÁS(2)



Független laboratóriumok által végzett klinikai tesztek.



(1) Független AMA laboratóriumok által 10 nőből álló reprezentatív panelen 15 perc elteltével végzett műszeres vizsgálat.

(2) Független AMA laboratóriumok által 30 nőből álló reprezentatív panelen 28 nap után végzett önértékelési tesztek.



Használat: Reggel és este vigye fel a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra. Finoman masszírozza be, hogy a termék könnyebben behatoljon a bőrbe. Ez a termék sminkelés előtt alapozóként is használható.



Összetevők: Aqua (víz), dimetikon, glicerin, poliszilikon-11, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, behenil-alkohol, PEG-10 dimetikon, propilheptil-kaprilát, pentylenglikol, cetearylalkohol, izononyl-izononanoát, fenoxietanol, gliceril-sztearát, hidrogénezett lecitin, PEG-100 sztearát, ammónium akrililil-dimetil-turát/Behenet-25 metakrilát keresztpolimer, cetearil-glükozid, nátrium PCA, kapril-glikol, ciklodextrin, hidrolizált lupin protein, parfüm (illatanyag), nátrium-hialuronát, nátrium-laktát, Adenium Obesum levél sejtkivonat, BHT, Xantán gumi, Divinyldimetikon/Dimetikon keresztpolimer, propándiol, dinátrium EDTA, O-Cymen-5-Ol, Tetrahidroxipropil-etiléndiamin, Adenozin, Myrtus Communis levélkivonat, butilénglikol, glükóz, hialuronsav, fenetil-alkohol, titán-dioxid, nátrium-karragén, Ulmus Davidiana gyökérkivonat, nátrium-benzoát, etil-hexil-glicerin, Salvia Sclarea (Clary) kivonat, Malus Domestica gyümölcs sejtkultúra kivonat, tengeri só, kálium-szorbát, citromsav, lecitin, nátrium-klorid, nátrium-szulfát, CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1).



Kerülje a szemmel való érintkezést. Köhögés/irritáció esetén hagyja abba a használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó. Kerülje a hővel való érintkezést.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rexaline 3D Hydra Dose Face Hidratáló, 50 ml" című hirdetést látja. (fent)