Betöltés...

Remington HC5155 E51 Alpha Vezeték Nélküli Elektromos Fekete hajvágó

Ár: 14.999 Ft

A Remington HC5155 E51 Alpha vezeték nélküli hajvágó a tökéletes választás az otthoni hajvágáshoz és frizurakészítéshez. A készülék önélező mechanizmussal rendelkezik, és 15 vágáshossz-beállítással bír, amely lehetővé teszi a haj hosszának 1 mm-től egészen 42 mm-ig történő szabályozását.

A hajvágó akkumulátoros és hálózati üzemmódban is működik, így mindig készen áll a használatra. Az 30 perces üzemidő lehetővé teszi, hogy több vágást végezhess egyetlen töltéssel. A készülékhez tisztító kefe is tartozik, amely segít a könnyű és hatékony tisztításban.

A 15 különböző hosszúságbeállítás lehetőséget ad arra, hogy a saját stílusodhoz igazítsd a frizurádat. A rozsadamentes acél kés anyagának köszönhetően a vágás mindig precíz és tartós.

A fekete színű hajvágó modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódási technológia pedig lehetővé teszi a kényelmes és szabad mozgást a hajvágás során. A Remington HC5155 E51 Alpha hajvágóval könnyedén és professzionális eredménnyel készítheted el a kívánt frizurát otthon, időt és pénzt megtakarítva.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Remington HC5155 E51 Alpha Vezeték Nélküli Elektromos Fekete hajvágó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: