Betöltés...

PEACHgirl Yolo mágneses műszempilla kezdőcsomag

Ár: 12.380 Ft

A csomag tartalma: YOLO mágneses műszempilla + mágneses szemhéjtus

Még újdonság számodra a műszempilla használata? Nem vagy biztos benne, hogy ez neked való? Akkor válaszd a PEACHgirl YOLO kezdőcsomagot, mely tartalmaz egy pár természetes hatást biztosító, rövid, prémium minőségi szintetikus szálakból készült YOLO szempillát illetve a felrakásához szükséges szemhéjtust. A mágneses tus a tökéletes megoldás a valaha volt legegyszerűbb szempilla felvitelhez. Segítségével könnyen megrajzolható a füstös effektus úgy, mint a macskaszem forma. A csomagban található mágneses pilla megfelelő karbantartás mellet akár 30 alkalommal is újrafelhasználható, mindig ugyanazt a férfi szédítő tekintetet varázsolja arcodra.





Szempillák felhelyezése 

1. 

Vigye fel a mágneses szemhéjtust a szempillavonalra, és helyezze a szempillát a tusvonalra, amikor a tus már nagyrészt megszáradt.

A mágneses szempillát még a felragasztás előtt vágja a kívánt hosszra, hogy jobban illeszkedjen a szeméhez. 
 
2.

Az eltávolításhoz óvatosan húzza le a szempillákat mindkét szem sarkából. Olajos alapú sminkeltávolítókkal még könnyebben leszedhetők a pillák.
 
3.

Tisztítsa meg a pillákat a megszáradt mágneses belső rész óvatos lekaparásával. Használjon sminkeltávolítót az esetleges

maradványokhoz. Ne nedvesítse be a mágneses szempillát.


 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "PEACHgirl Yolo mágneses műszempilla kezdőcsomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: