Betöltés...

Levendulaolajos testápoló 200ml

Ár: 1.800 Ft

A TITKA, AMIÉRT IMÁDJÁK A VÁSÁRLÓINK:



 mandulaolaj, avokádó olaj, E-vitamin, glicerin, betain, urea és levendulaolaj van benne
 csodás az illata
 könnyű a textúrája
 gyorsan felszívódik
 hidratál
 puhítja, bársonyos tapintásúvá teszi a bőrt  
 állatokon nem teszteltük, nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt
 magyar termék, kaposvári gyárunkban készítjük
 


ÖSSZETEVŐK/INCI


Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Betaine, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Sodium Polyacrylate, Stearic Acid, Hydrogenated Polydecene, Persea Gratissima Oil, Palmitic Acid, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Trideceth-6, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Linalool, Limonene, Coumarin


Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! 
Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.


Használati és kezelési útmutatónkat itt tekintheti meg: yamuna.hu/hasznalatiutmutato 
TIPP, HOGYAN TUDJÁK TESTÁPOLÓNK HATÓANYAGAI MÉGJOBBAN KIFEJTENI HATÁSUKAT


Levendulaolajos testápolónk titka a rendszeres használatában rejlik, építsd be a a napi rutinodba!


1. lépés: Merülj el (ha tudsz, egy fél órára) egy kádnyi levendulaolajos fürdőbombával fűszerezett vízben, ami nemcsak tökéletes relax élményt nyújt stresszoldó illatával, hanem a fürdőbombában található növényi olajak segítenek, hogy a víz ne szárítsa ki nagyon a bőröd.


2. lépés: Ha nincs fürdőkádad vagy csak egy gyors zuhanyra vágysz, akkor válaszd Levendulaolajos tusfürdőnket, ami nem tartalmaz SLS-t, ami szárítaná a bőrt. Illata pedig képzeletben egy gyönyörű levendulamezőre repít majd. Levendulaolajos fürdőbombánk mellé is használhatod, hogy fokozd az élményt mind a bőröd, mint az érzékeid számára.


3. lépés: Érdemes hetente minimum egyszer eltávolítanod bőrödről az elhalt hámsejteket, amihez Gyöngyvirágos vagy Mandulaőrleményes hidegen sajtolt szappanunkat ajánljuk. Ezzel helyet adsz az új, puha bőrnek és így a testápoló hatóanyagai is jobban kifejtik hatásukat.


4. lépés: Zuhanyzás vagy fürdés után hidratáld a bőröd Levendulaolajos testápolónkkal. Vékonyan kend fel, majd finoman masszírozd be a bőrödbe.


Ápolt bőrben vidám napokat kívánunk!



 


YAMUNA, A MAGYAR KOZMETIKUM!


A 100%-ban magyar tulajdonú, kaposvári székhelyű manufaktúra története 2002-ben egy kis somogyi faluban, Somogyvámoson kezdődött. A természet szeretete és vállalkozási kedve Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos alapanyagokból szappanokat készítsen. Ezek az illatos és habzó csodák azonnal óriási sikert arattak és receptúrájukat a mai napig használjuk. Környezetünk védelme, a természet szeretete és a szépségápolás a mai napig a legfontosabb szempontok számunkra.


Már közel 20 éve termékeink fejlesztésénél a modern hatóanyagok és a gyógynövények kombinációjára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Termékportfóliónk a kezdeti 5 féle szappan után napjainkra több, mint 300 termékre bővült. Mára elmondhatjuk, hogy az emberi test szinte minden területére van saját gyártású szépségápolási termékünk.


A Yamuna elkötelezett a fenntartható fejlődés támogatásában. Napjainkban a cég már közel 50 főt foglalkoztat a legmodernebb elvárásoknak megfelelő, környezetkímélő, zöldenergiát felhasználó kaposvári üzemükben.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 56 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Levendulaolajos testápoló 200ml" című hirdetést látja. (fent)