Betöltés...

Dr. Hauschka Arctonik, 100ml

Ár: 10.690 Ft

Bőrállapot

Normál, száraz és érzékeny, regenerációra szoruló bőr.

Alkalmazása

A Mélytisztítóval vagy Tisztító tejjel történt tisztítás után reggel és este az arc, nyak bőrére permetezzük, kézzel a bőrbe nyomkodjuk. Vattalapot ne használjunk, hogy a Mélytisztító bőrön maradt jótékony ápoló szubsztanciáit ne távolítsuk el a bőrről. Ampullakúrával egyidejűleg ne alkalmazzuk! Napközben is használható az arc felfrissítésére (pl. utazásnál), ilyenkor vattalapra permetezve vigyük fel a bőrre.

Ajánlása

A Dr. Hauschka kozmetika egyik báziskészítménye. A reggeli és esti tisztítás (Mélytisztító vagy Tisztító tej) után alkalmazzuk. Amennyiben este valamilyen Ampullakúrával kezeljük arcunkat, úgy azzal egy időben Arctonikot ne használjunk! Napközben gyors tisztításhoz, felfrissüléshez is alkalmazható, férfiak borotválkozás után is használhatják arcvízként. Ösztönzi a bőr saját erőit, támogatja annak nedvességfolyamatait, segít a bőrfunkciók egyensúlyának megőrzésében.

Sajátosság

A bőrt aktivizáló alapkészítmény nappalra és éjszakára. Használatakor gyakori hiba a vattalapok alkalmazása. Az ilyen felhasználók azután gyakran panaszkodnak, hogy száraz, feszül a bőrük, különösen este, amikor zsírozó készítményt nem alkalmazunk. Ezért fontos, hogy a néhány pumpányi permetezés után, kézzel ajánlatos a bőrbe nyomkodni a készítményt!

Minősítés


100% tanúsított bio és natúr kozmetikumok, NATRUE és/vagy BDIH minősítéssel
A termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot, színezőanyagot vagy tartósítószert
Nem tartalmaznak kőolaj, parabén, szilikon és PEG anyagokat
A Dr. Hauschka termékek többsége vegan termék
Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek
Állatkísérlet mentes termékek, ez érvényes a kiinduló alapanyag beszerzéstől a végtermék előállításáig, minden egyes gyártási lépésre
A gyártó cég törekszik a társadalmi felelősségvállalásra és a méltányos kereskedelemre a nyersanyag előállítása, valamint beszerzése során. A termékek túlnyomórészt ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus termesztésből származnak, amelyek működtetése tisztességes feltételekkel történik.


Kiszerelés: 100 ml


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Hauschka Arctonik, 100ml" című hirdetést látja. (fent)