Betöltés...

IMA Baby elektromos orrszívó csecsemőknek és gyerekeknek csendes, 6 szívófokozat, hordozható, USB töltés, 500mAh újratölthető akkumulátorral, 2 szilikon fejjel, kék színű

Ár: 10.072 Ft

FIGYELEM: KÉRJÜK VIGYÁZZON ÉS NE STERILIZÁLJA A NYÁKGYŰJTŐ TARTÁLYT. Csak vízzel és mosószerrel mosható.

A csecsemők orrhigiéniája nagyon fontos életük első hónapjaiban, hatékony aspirációt igényel. A fülledt orr befolyásolhatja a baba alvását, táplálását és általános kényelmét.


A praktikus és gyengéd IMA BABY porszívó segít a felesleges váladék eltávolításában, kitisztítja a kicsik orrát, megkönnyíti a légzést.
Az IMA BABY porszívó ergonomikus formájú, ami megkönnyíti a használatát, a finom fejek pedig alkalmasak a babák orrlyukaira. Tárolja hűvös, száraz helyen. A szilikon fejek nem tartalmaznak káros anyagokat, biztonságosak, puhák, rugalmasak és védik a baba finom bőrét.

Ez egy orvosi eszköz.
Használati útmutató: 
1. Az orrszívó használata előtt mosson kezet.
2. A porszívófejet minden használat előtt és után javasolt sterilizálni.
3. Mielőtt a babán használná, próbálja ki a karján, hogy ismerje és érezze a szívás erejét, nehogy megijesztje vagy megsértse a babát.
4. Az orr felszívásához szerelje fel a kívánt végét, helyezze az orrlyuk közelébe, és kapcsolja be a készüléket. Ugyanezt tegye a másik orrlyukkal is. Folytassa az eljárást, amíg úgy gondolja, hogy az orra elég tiszta.
5. Száraz vagy sűrű orrnyálkahártya esetén permetezzen sóoldatot vagy sóoldatot az orrba. Teljesen érintkezniük kell az orrüreggel, majd körülbelül 4-5 perc elteltével ki kell szívni őket.
6. A hatékony orrszíváshoz az ajánlott helyzet az orrszívó körülbelül 45 foka. Hagyja a babát állva vagy fekve félig fekvő helyzetben, felemelt fejjel.
7. Hatékony leszívás az orrlyukak alternatív porszívózásával is megvalósítható. Minden orrlyukat 1-2 másodpercre bezárhatja az ujjával, amíg az orrnyálka teljesen ki nem szívódik.
Főbb jellemzői:
- Hordozható
- Hosszú élettartamú újratölthető akkumulátor (500 mAh)
- 6 fokozatú szívóerő
- 2 tartalék szilikon élelmiszerfej
- Könnyen felszívja az orrváladékot
- Könnyen használható és tisztítható
- Csökkentett zaj
- Születéstől használható
Az orrszívót a visszaküldési szabályzat szerint, valamint EGÉSZSÉGÜGYI és higiéniai okokból a GEO 34/2014 Art. 16. szerint csak akkor lehet visszaküldeni, ha NEM használták és bontották!











Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "IMA Baby elektromos orrszívó csecsemőknek és gyerekeknek csendes, 6 szívófokozat, hordozható, USB töltés, 500mAh újratölthető akkumulátorral, 2 szilikon fejjel, kék színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
geo