Betöltés...

Dr. Hauschka Tisztító maszk, 90g (tégelyes)

Ár: 11.620 Ft

Alkalmazása

Az alapos mélytisztítás előkészíti az arcbőrt minden további erősítő, védő és ápoló lépéshez. Hetente 1-2 alkalommal 1-2 púpozott kávéskanálnyi tisztító maszkot kb. azonos mennyiségű vízzel keverjünk össze és vigyünk fel a bőrre. A keveréknek lágynak, krémesnek kell lennie. Zsíros, tisztátalan bőrnél kb. 10 perc elteltével meleg vízzel távolítsuk el a maszkot. Szárazságra hajló, érzékeny bőr esetén kb. 2 pumpányi Tisztító tejet keverjünk a masszába, és 5 perc elteltével mossuk le a bőrt.


Ajánlása

A Tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.


Sajátosság

A sűrűbb és vastagabb rétegben felvitt maszk erőteljesebben tisztít (tisztátalan, zsíros, tág pórusú bőrnél ez javasolt),  érzékenyebb bőrállapotnál a hígabb, vékonyan felvitt maszkot alkalmazzuk kevesebb hatóidővel.


Minősítés



100% tanúsított bio és natúr kozmetikumok, NATRUE és/vagy BDIH minősítéssel
A termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot, színezőanyagot vagy tartósítószert
Nem tartalmaznak kőolaj, parabén, szilikon és PEG anyagokat
A Dr. Hauschka termékek többsége vegan termék
Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek
Állatkísérlet mentes termékek, ez érvényes a kiinduló alapanyag beszerzéstől a végtermék előállításáig, minden egyes gyártási lépésre
A gyártó cég törekszik a társadalmi felelősségvállalásra és a méltányos kereskedelemre a nyersanyag előállítása, valamint beszerzése során. A termékek túlnyomórészt ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus termesztésből származnak, amelyek működtetése tisztességes feltételekkel történik.


Kiszerelés: 90 g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Hauschka Tisztító maszk, 90g (tégelyes)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: