Betöltés...

OEM Infravörös érintésmentes hőmérő,test és tárgyak mérésére,mérési távolság: 3 cm - 5 cm, 32 ° C ~ 43 ° C 3 funkciós nagy pontosságú lázmérő

Ár: 9.559 Ft



Az OEM érintés nélküli infravörös hőmérő klinikai és otthoni használatban a testhőmérséklet homlokon történő mérésére szolgál. Ez a mérési módszer gyors, pontos és kényelmes.





A hőmérő modern megjelenésének, hangjelzésének, a memóriában eltárolható 32 mérési eredménynek, az LCD kijelzőnek, a 60 mp utáni kikapcsolásnak  és a fejlett infravörös mérési technológiának köszönhetően garantálja a  testhőmérséklet mérésének biztonságát és pontosságát, amely hozzájárul a család egészségéhez és kényelmének megteremtéséhez.



Hőmérőnk a német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel rendelkezik a klinikai pontosság érdekében.



 



Nagyképernyős LCD háttérvilágítás



Egygombos mérés, egyszerű és kényelmes kezelés



Multifunkcionális hőmérő, mely testhőmérsékletet, környezeti hőmérsékletet illetve tárgyhőt is mér.



 



Láz esetén, 37,8 °C felett a jelzőfény pirosra vált, valamint sípoló hangjelzés követi.



Mérési idő: ≤1s



 



 



 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "OEM Infravörös érintésmentes hőmérő,test és tárgyak mérésére,mérési távolság: 3 cm - 5 cm, 32 ° C ~ 43 ° C 3 funkciós nagy pontosságú lázmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: