Betöltés...

Nadrágpelenka állítható övrésszel, Seni Optima Super, 2400ml, 30db, L

Ár: 11.900 Ft

A légáteresztő Seni Optima prémium minőségű nadrágpelenka állítható övrésszel tökéletes megoldás azok számára, akik középsúlyos széklet- vagy vizelet-inkontinenciával küzdenek. Ideálisan igazodik a test vonalához, köszönhetően az állítható elasztikus övrésznek köszönhetően. Fokozott nedvszívó kapacitás jellemzi. Megköti a kellemetlen szagokat, légáteresztő anyagból készül, nem allergizál. Megfelelő védelmet nyújt még az oldaliránti szivárgás ellen is, könnyen fel-  és levehető még segítség nélkül is, így ajánlott a húgyhólyag tréningezéséhez is. Megfelelő választás aktív életvitelt folytatók számára is. A Seni Optima prémium minőségű nadrágpelenka nedvesség-indikátorral is rendelkezik, melynek segítségével információt kaphatunk a csere szükségességéről.


Méret derékbőség alapján: M 70-105 cm, L 80-125 cm és XL 105-155 cm.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Nadrágpelenka állítható övrésszel, Seni Optima Super, 2400ml, 30db, L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: