Betöltés...

Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Seni Active Classic, 1900ml, 30db, XL

Ár: 11.900 Ft

A Seni Active Classic prémium minőségű egyszerhasználatos pelenkanadrágok a hagyományos alsóneműhöz hasonlóan húzhatók fel és akként is viselhetők. Ideálisan igazodik a test vonalához, teljes felületén rugalmas. Ttéphető oldalsó varrásai egyszerűvé teszik a megtelt pelenkanadrág levételét. Puha és finom anyagú, kényelmes viselet jellemzi. Csökkenti a kellemetlen vizeletszagokat, nagy nedvszívó képesség jellemzi, és biztos védelmet jelent még az oldaliránti szivárgással szemben is.


A Seni Active Classic prémium minőségű pelenkanadrág légáteresztő anyagból készül, nem allergizál, a nedvesség-indikátor jelzi a csere szükségességét. Az egyszerű használat érdekében a FRONT felirat a termék elejét jelöli. Megfelelő választás az enyhe vagy középsúlyos inkontinencia mellett aktív életet élők számára, illetve a rehabilitáció időszakára.


Méret derékbőség alapján: S 55-85 cm, M 80-110 cm, L 100-135 cm és XL 120-160 cm.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Seni Active Classic, 1900ml, 30db, XL" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: