Betöltés...

Philips HPS920/00 Pro ionos Hajszárító 2300 W, Fekete

Ár: 34.530 Ft

A Philips Prestige Pro hajszárító 2300 W-os teljesítményével és professzionális AC-motorjával akár a 170 km/h sebességet is eléri, ami 50%-kal gyorsabb. Az egyedülálló Style&Protect fúvócső professzionális formázást tesz lehetővé a haj túlhevítése nélkül.

Gyors szárítás, nagy teljesítményű AC-motor
A Pro Hair Dryer hajszárító nagy teljesítményű AC-motorja akár 170 km/h levegőkifúvási sebességet biztosít, ami 50%-kal gyorsabb. A professzionális, hatékony eredmények érdekében lett kifejlesztve.

2300 W-os gyors, nagy teljesítményű szárítóerő
Ez a 2300 W-os professzionális hajszárító erős légáram létrehozására képes. Az erő és a sebesség találkozása gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a szárítást és a formázást.

Ionos ápolás a sima, ragyogó hajért
A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal a haj fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény sima, fényes és könnyen fésülhető haj.

ThermoProtect hőmérséklet-beállítás
A ThermoProtect hőmérséklet-beállítás optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.

2 vékony hajformázó fúvócső a tökéletes hajformázás érdekében: 6 mm és 8 mm
A minden igényt kielégítő szűkítő fúvócsövek tökéletes formázási eredményeket biztosítanak. A 6 mm-es fúvócső a maximális ápolás melletti precíz formázásról, a 8 mm-es fúvócső pedig a tökéletesen fésült és ragyogó hajról gondoskodik.

Még gondosabb ápolás a Style&Protect fúvócsővel
Az egyedi tervezésű Style & Protect fúvócső speciális retesze pontos formázást tesz lehetővé, miközben ápolja a haját. A 6 mm-es fúvócső gondoskodik róla, hogy a haj túlzott átmelegedése esetén a retesz mindenképpen kinyíljon, ezzel eloszlik a hőtöbblet, és növekszik a formázás hatékonysága.

Hat sebesség- és hőmérséklet-beállítás az optimális vezérlés érdekében
A sebesség és a hőfok könnyedén állítható a tökéletes frizura érdekében. A hat különböző beállítás optimális kontrollt biztosít a precíz és egyénre szabott formázáshoz.

Hideg levegő a frizura rögzítéséhez
Alapvető professzionális funkcióként a hideg levegő gomb erőteljes hideg levegőt fúj a hajra, amit a hajformázás végén alkalmaznak a frizura rögzítéséhez.

3 méter hosszú kábel
A professzionális, 3 méter hosszú kábellel bárhol könnyedén használhatja.

Jellemzők:
- Kábel hossza: 3 m
- Feszültség: 220 - 240 V
- Teljesítmény: 2300 W
- Motor: AC
- Szín / felület: Fekete és arany
- Szárítási sebesség: akár 170 km/h
- Hideglevegő-fokozat
- Tárolókampó
- Hőfok-/sebességbeállítások: 6
- Eltávolítható levegő bemeneti szűrő
- Ionos ápolás
- ThermoProtect beállítás
- Style&Protect fúvócső












Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HPS920/00 Pro ionos Hajszárító 2300 W, Fekete" című hirdetést látja. (fent)