Betöltés...

Masszázshenger - Rehabilitációhoz, a testtartás és a gerinc korrekciójához

Ár: 5.990 Ft


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Helvetica Neue'; min-height: 15.0px}

Masszázshenger amely kiváló a test mozgékonyságának javításához, az izomtömeg terjesztéséhez, az egyensúly fejlesztéséhez és a merevedett izmok lazításához. 

 

A masszázshenger rugalmas habból és speciális felülettel, amely a fizikoterapeuta által végzett masszázshoz hasonló hatást váltanak ki.

 

Tökéletes a rehabilitációhoz, a testtartás és a gerinc korrekciójához és az izomfeszültség feloldásához.

 

A gyakorlatok során a görgő vetületei stimulálják izmainkat, javítják a vérkeringést és lebontják a zsírszövetet, ami a bőr gyorsabb regenerálódásához és a narancsbőr csökkentéséhez vezethet.   

 

A rácsos szerkezet a masszőr által kézi technikával végzett masszázshoz hasonló hatást biztosíthat. A különféle felületi egységekkel masszírozva eltérő hatások érhetők el, mely személyre szabottan mint a masszőr keze viszonyul a masszírozandó felülethez. 

 

A görgő száz százalékos vízállósága és simasága védelmet nyújt a szennyeződések és baktériumok ellen.   A görgővel végzett gyakorlatok nem okoznak fájdalmat vagy zúzódásokat, és nagyon kényelmesek, ugyanakkor nagyon hatékonyak.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Masszázshenger - Rehabilitációhoz, a testtartás és a gerinc korrekciójához" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: