Betöltés...

Zselés méhsejtszilikon gerinckímélő ülőpárna

Ár: 9.990 Ft

Kényelmes gélpárna méhsejtes kialakítással és csúszásmentes borítással, amely kiegyensúlyozza a testtartást, egyenletesen elosztja a testtömeget és csökkenti a farokcsontra nehezedő nyomást.

 

HOGY AZ ÜLÉS NE LEGYEN TÖBBÉ FÁJDALOM

 

Segíthet enyhíteni a hátfájást és fenntartani a nyugodt és kényelmes ülést. Csökkenti a fenék és az ülés közötti hőérzetet, és elősegíti a légkeringést. A flexibilis méhsejtes szilikon könnyen igazodik bármilyen ülőalkalmatosság formájához

 

RELAXÁLÓ ÉRZÉS

Kiegyensúlyozott, nyugodt ülés

Kialakításának köszönhetően segíti a hátizmok ellazulását, és nyugodt ülést biztosít használójának. Mindez elősegíti a megfelelő vérkeringést, és egy kellemes relaxált állapotot eredményez.

 

TESTTARTÁS JAVÍTÁS

Segíthet megtartani a megfelelő tartást ülőmunka, és más hosszan tartó üléskor

Használata segíthet a krónikus hátfájás enyhítésében.

 

HÁTFÁJÁS ENYHÍTÉS

Csökkenti a farokcsontra nehezedő nyomást, így enyhítheti a fájdalmakat

 

GERINCFÁJDALMAKRA IS

Különleges anyagának köszönhetően kellemesen hőmérsékletet tart

 

FLEXIBILIS KIVITELEZÉS

Bármely ülőalkalmatossághoz ideális

A flexibilis méhsejtes szilikon könnyen igazodik bármilyen ülőalkalmatosság formájához, és használat után nagyon gyorsan visszanyeri eredeti formáját, így hosszútávon is használható.

 

TARTÁSPROBLÉMÁK MESTERE

A hátfájás ellenszere

Speciális anyagának köszönhetően leveszi a terhet a farokcsontról, helyreállítja a gerinc tartását és segít az ebből fakadó fájdalmak enyhítésében.

 

KÉNYELEM ÉS EGYSZERŰ TISZTÍTÁS

Méhsejtszilikon belsejével hűsítő élményt nyújt ülést közben, csúszásmentes poliészter huzata pedig tovább fokozza a kényelmes ülést. Nem csupán használta, de tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Zselés méhsejtszilikon gerinckímélő ülőpárna" című hirdetést látja. (fent)