Betöltés...

Silk'n Jewel Young H3210 HPL szőrtelenítő készülék 300 000 fényimpulzus Touch és Glide technológiával (fájdalommentes tartós epilátor)

Ár: 39.990 Ft

- Tartós szőrtelenítés, max.: 300 000 fényimpulzussal - Touch & Glide technológiával: Automatikus fényimpulzus rendszer - Biztonságos használat a bőrszínérzékelőnek köszönhetően - Fájdalommentes és könnyű használat Silk'n Jewel Young, HPL Touch&Glide technológiával Silk'n Jewel Young 300 000 fényimpulzussal. A Silk'n Jewel Young egy kompakt eszköz, amely a lehető legkönnyebben csökkenti a nem kívánt szőrszálakat. A titok a Touch&Glide technológiában rejlik. A Silk'n Jewel Youngnak van egy gombja a készülék be- és kikapcsolására, valamint a következő energiaszintre váltásra, de nincs gomb, amely fényimpulzust bocsát ki. Egyszerűen helyezze a készüléket a bőrére, lassan mozgassa a készüléket a kívánt testfelületen, és a fényimpulzusok automatikusan kibocsátásra kerülnek. Ez sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a szőrtelenítést. Hol használható? - Hónalj - Lábak - Bikinivonal - Teljes test - Arc Specifikációk: - Gyártói technológiák: HPL - Fényimpulzus száma: 300.000 - Tápegység típusa: tápcsatlakozás - Feszültség: 220-240V - Szín: fehér - Anyag: műanyag Fontos! - Ne használja a Silk'n Jawel Young készüléket lebarnult bőrön és napozást követően! - A Silk'n Jawel Young készülék használata előtt olvassa el a mellékelt használati utasítást!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Silk'n Jewel Young H3210 HPL szőrtelenítő készülék 300 000 fényimpulzus Touch és Glide technológiával (fájdalommentes tartós epilátor)" című hirdetést látja. (fent)