Betöltés...

Silk'n Bright szilikonos bőrtisztító kefe és masszázskefe

Ár: 14.990 Ft

Ha hibátlan, sugárzó megjelenésű arcbőrre vágysz, akkor használd a Silk'n Bright-ot! Ez a bőrbarát, szilikon arctisztító kefe mélyen tisztítja és masszírozza az arcbőröd. Másodpercek alatt eltávolítja az arcodon lévő szennyeződéseket és sminkmaradványokat, csökkenti a pórusok méretét és finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket. Javul tőle a bőr vérkeringése, ami egészséges megjelenést eredményez. Próbáld ki, és soha többé nem fogsz más termékre vágyni bőröd tisztántartásához.




Jellemzői:


Professzionális arctisztító mindennapi használatra.

Finoman, ugyanakkor mélyen tisztítja és masszírozza a bőrt magas frekvenciájú rezgésekkel, pulzálással (szónikus vibrálás).
Eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, csökkenti a pórusokat és ápolja a bőrt.
Javítja a vérkeringést a fiatalosabb, sugárzóbb megjelenés érdekében.
Elősegíti a bőrápoló termékek hatékony felszívódását.
Alkalmas minden bőrtípusra.
Az arc egész területén és a nyakon is használható.
5x hatékonyabb, mint a hagyományos, kézzel történő arctisztítás.
A hosszú és puha szilikon érintőpontok ellenállnak a baktériumok felhalmozódásának, és rendkívül higiénikus kezelést biztosítanak.
Nem szükséges a kefefejet cserélni.
100% vízálló, zuhanyzás és fürdés közbeni használatra alkalmas (IPX7 védelem).
Akár 8000 rezgést végez percenként.
7 sebességfokozat beállítási lehetőség.
30 másodperces időzítő.
Két funkció beállítás: vibráló és lüktető mód.
A kezelési folyamat végén, 2 perc után automatikusan kikapcsol.
Újratölthető, akár 60 alkalommal lehet használni egyetlen töltéssel.
A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB kábelt és fali adaptert.

 



Miért Silk'n Bright?


A Silk'n Bright hosszú és puha szilikon érintőpontokkal rendelkezik, amely könnyedén eltávolítja a bőrről a koszt és a szennyeződéseseket, az olaj és a sminkmaradványokat is, valamint a vérkeringés fokozásával frissíti az arcbőrt. Már az első használat után érzékelheted a változást bőröd lágyságában és szerkezetében. Mivel a szilikon nagyon puha, kiváló minden bőrtípusra, még az érzékeny bőr számára is. A Bright hatékony arctisztító technológiájával a szennyeződések eltávolítása után a bőrápolási termékek könnyebben fognak felszívódni.





Rendkívül higiénikus és pénztárcabarát!


A hagyományos arctisztító kefékkel ellentétben a Bright keféje ellenáll a baktériumok felhalmozódásának, mivel a szilikon anyagú kefe nem porózus szerkezetű (nem lyukacsos), ezért minden nap ultra-higiénikus tisztítást biztosít. A Silk'n Bright arctisztító kefe nem jár rejtett költségekkel, mivel nem kell hozzá pótkefefejeket vásárolni. A Silk'n Bright mindaz, amire szükséged van a tökéletes bőrtisztításhoz!


2 in 1: Arctisztító és masszázskefe

A Silk'n Bright-nak két oldala van, így kétféle feladatra alkalmas:


Az elülső rész szilikon érintőpontokkal van ellátva, az arcbőr tisztítására alkalmas. Az érintőpontok kétféle vastagságban helyezkednek el a készüléken: a vékonyabb érintőpontok enyhén tisztítanak, a vastagabbak pedig mélyebb tisztításra alkalmasak, kifejezetten a nehezen elérhető területeken, például az orr, a szem és az áll körül.
A hátsó rész szilikon masszázsvonalakkal van ellátva, melyek pihentető masszázst biztosítanak az arcbőröd számára, hogy megszabadítsák a bőrt a stressztől és fokozzák a vérkeringést. Ezen felül a kedvenc szérumodat vagy nappali / éjszakai krémedet is használhatod masszírozás közben, hiszen a Bright nagyfrekvenciás rezgéseivel segít, hogy a krém mélyebben behatoljon a bőrbe, és ezáltal még hatékonyabban kifejtse hatását.





Vibráló és lüktető (pulzáló) üzemmód 7 sebességi fokozat-beállítással

 A magas frekvenciájú vibráló és pulzáló mód 7 különféle sebesség beállításban használható, akár 8000 rezgést is elérve percenként! Kímélő, de ugyanakkor erős tisztításra alkalmas.

A vibráló funkcióval a készülék fellazítja a sminket és a szennyeződéseket, majd alaposan megtisztítja a bőrt. Ezzel a funkcióval gyakorlatilag a pórusokból is "kirezegtetjük" a kosz részecskéket, amiket ezt követően a bőr felszínéről sokkal könnyebb eltávolítani. 

A lüktető funkcióval a tisztítókefe masszírozza az arcbőrt, ami egy hosszú és nehéz nap után igen kellemes érzés tud lenni, nem beszélve arról, hogy serkenti a vérkeringést is, amitől az arc fiatalosabbnak és egészségesebbnek fog tűnni. 

 






Csupán 2 perc kezelési idő naponta

Az intelligens időmérő 30 másodpercenként figyelmeztet, így követheted az idő múlását. A készülék 2 perc elteltével automatikusan kikapcsol, jelezve, hogy végeztél a kezeléssel. Így biztosítja, hogy ne tisztítsd a bőröd túl sokáig.

100%-ban vízálló


A piacon lévő arctisztító kefék közül számos nem teljesen vízálló, ezért csak zuhany alatt lehet használni. A Silk'n Bright teljesen vízálló, a víz nem tud beszivárogni. Könnyedén használható zuhany alatt és kádban is. Használhatod napi szinten arcod, vagy egyéb testfelületed tisztítására, masszírozására.





Így is ismerheted: Silkn Bright szilikonos bőrtisztító kefe és masszázskefe

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Silk'n Bright szilikonos bőrtisztító kefe és masszázskefe" című hirdetést látja. (fent)