Betöltés...

Remington EP7070 Arcepilátor

Ár: 21.190 Ft

A Smooth & Silky Ultimate arcszőrtelenítő készlet valóban minden alapvető funkció ellátására képes, segítségével felfrissült, sima és sugárzó megjelenésűvé varázsolhatod a bőröd.

Az arcszőrzet epilátor az áll, a felső ajak, és a szemöldökök karbantartására is használható. Még a legrövidebb szőrszálak eltávolítására is képes, így akár négy hétig is bársonyos, sima, szőrtelen bőrrel büszkélkedhetsz. A masszírozó toldat ideális eszköz a bőröd epilálást követő revitalizálásához.

Az arctisztító kefével végzett tisztítás hatszor hatékonyabb, mint a kézzel történő tisztítás, pillanatok alatt teljes mértékben eltávolítja mindennapok során felgyülemlő szennyeződéseket, ezáltal üdévé és egészségessé varázsolja a bőrödet.

Az Arcápoló Készletben megtalálható a részletek precíz kialakításához és igazításához ideálisan használható mini trimmelő is.

Hatékony arcápolás
A Smooth & Silky Ultimate arcápoló készlet valóban minden alapvető funkció ellátására képes, segítségével felfrissült, sima és sugárzó megjelenésűvé varázsolhatod a bőröd.

Akár négy hétig tartó bársonyos, sima bőr*
A Smooth & Silky Ultimate arcszőrtelenítő készlet még a legrövidebb szőrszálak eltávolítására is képes, így akár négy hétig bársonyos, sima, szőrtelen bőrrel büszkélkedhetsz.

Jellemzői:
- 4 hétig tartó szőrtelen állapotot érhetünk el
- Kompakt kialakítás, könnyű használat
- Tisztító kefe
- Elemes működés (1 db AA elemmel csomagolva)

4 hasznos tartozék fej:
- Arc epilátor: áll, bajusz, szemöldök szőrtelenítéséhez
- Arctisztító kefe fej: hatszor hatékonyabb a kézi arctisztításnál
- Masszírozó fej: revitalizálja a bőrt epilálás után
- Mini trimmelő fej: aprólékos formázási lehetőséget biztosít


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Remington EP7070 Arcepilátor " című hirdetést látja. (fent)