Betöltés...

Digitális érintés nélküli lázmérő 15.2025.02

Ár: 19.350 Ft

Digitális érintés nélküli lázmérő 15.2025.02

Tulajdonságok

A test vagy a felület hőmérsékletének érintésmentes mérése
Ideális gyermekhőmérséklet mérésére és az egész család számára
Érintésmentes - biztonságos és higiénikus
Rövid mérési idő (kb. 1 mp)
Láthatatlan kijelző, LED számjegyek csak mérés közben jelennek meg.

Termékleírás

A TFA Dostmann infravörös homlokhőmérőjével a hőmérséklet mérése nagyon egyszerű. Az érzékelőt bizonyos távolságra tartják a páciens homlokától. Kevesebb, mint egy másodperc múlva megkapja az eredményt. Ez az érintésmentes mérési módszer biztonságos, higiénikus és akár alvás közben is lehetséges, így ideális babák, gyerekek és az egész család számára.

Az ergonomikus forma egyszerűvé és kényelmessé teszi a kezelést. Az LCD-kijelző nem látható, és a hőmérséklet-kijelző csak nagy, világító számjegyekkel jelenik meg méréskor.

Mivel a mérés gyors és érintésmentes, a TFA infravörös klinikai hőmérője nagyszámú ember testhőmérsékletének mérésére is alkalmas. A rendszeres hőmérsékletmérés és helyszíni ellenőrzés nagyon fontos lehet a koronavírus-járvány korai felismerése és a további fertőzések elleni védelem szempontjából.

Felületi üzemmódban az infra hőmérővel felületek hőmérsékletét is lehet mérni anélkül, hogy megérintené azokat. A lehetséges felhasználások sokrétűek. Otthon például ellenőrizheti a bébiételek, italok vagy fürdővíz hőmérsékletét.

Érintés nélküli mérés – Ezt a jól bevált infravörös technológia teszi lehetővé. Minden abszolút nulla feletti hőmérsékletű test által kibocsátott infravörös sugárzás elektromos jellé alakul, amelyet egy processzor értékel, majd megjelenik a kijelzőn.

Mérési tartomány 32,0...42,0°C (89,6...107,6°F)
Pontosság ±0,3°C (±0,5°F)
Felületi hőmérséklet mód
Mérési tartomány 0...60°C (32...140°F)
Felbontás 0,1 °C (0,1 °F)
Tárolási feltételek Hőmérséklet:
-20°C...+50°C(-4°F...122°F)


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Digitális érintés nélküli lázmérő 15.2025.02" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: