Betöltés...

iHealth PT3 - infravörös, érintés nélküli lázmérő

Ár: 15.590 Ft

Típusa: infravörös hőmérő

Használat módja: érintés nélküli homlokhőmérő

Mérési sebesség: 1 sec

Automatikus kikapcsolás

Az iHealth PT3 érintés nélküli homlokmérővel higiénikusan, fájdalommentesen és pontosan mérheti az egész család hőmérsékletét. Besorolása: orvostechnikai eszköz.




Jellemzői:


Könnyen kezelhető, pontos, mindössze 1 másodperc alatt elvégezhető a mérés. Az iHealth PT3 3 beépített érzékelővel rendelkezik.

Ultra érzékeny infravörös érzékelő, amely méri a homlok által kibocsátott infravörös energiát, és másodpercenként több mint 100 adatpontot gyűjt.

Távolságérzékelő, amely biztosítja, hogy a hibák elkerülése érdekében a méréseket legfeljebb 3 cm-re tegyék a homlokától.

Környezeti hőmérséklet-érzékelő, amely érzékeli a környezeti hőmérséklet valós idejű változásait és kompenzálja a mérési pontosságot.

Mindezt egyetlen gombbal, 1 másodperc.

Az iHealth PT3 érintés nélküli hőmérő 100% -ban biztonságos és higiénikus. Enyhe vibráció jelzi a mérés végét. Nincs sípoló hang, abszolút zajmentes, gyermeke alvása közben is bátran mérheti testhőmérsékletét.

Csomag tartalma: iHealth PT3, 2 db AAA elem, használati utasítás, jótállási jegy

Technikai paraméterek:

Modell: PT3
Mérési sebesség: 1 sec
Mérési távolság: 3 cm
Mérési pontosság: ± 0,2 ° C 35 ° C - 41,6 ° C és ± 0,3 ° C

A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal javasoljuk keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "iHealth PT3 - infravörös, érintés nélküli lázmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: