Betöltés...

akril poly gél szett 3 db épitő zselé ( base gel , fényes zselé , tips)

Ár: 13.500 Ft

Poly gél szett
Rawan Beauty poly gél ( 15 ml )

a szettben:

3 szines poly gél ( pink , clear coffee, white )

1 db base gél ( alap lakk)

1 db top coat ( fényes zselé )

1 db poly gél folyadék

1 db ecset

1 db spatula

1 db köröm csibesz

1 db köröm reszelő

100 db poly gél tips

Nagyon egyszerű lépések gyönyörű körmök készítéséhez:
Finoman reszelje le a köröm felületét, és tolja hátra a körömbőrt, nehogy később felemelkedjen a zselé. Ezután tedd fel az alaplakkot❗. Szárítsa 45 másodpercig UV/LED lámpával. Ezután nyomjon ki egy kis mennyiségű poligélt a hegyére. Áztassa az ecsetet slip solution-ba (vagy alkoholba). Ez a folyadék segít az ecsetnek felhígítani a polygélt (mert a poligél ragadós❗) Kenje szét a polygélt a tip formában. Nyomja rá a természetes körőmre. Kicsit erősen nyomja meg, hogy ne legyen buborékos. Javítsa ki az esetleges hibákat az ecsettel. A Nail Clip segíti a formát a helyén tartani a szárítás során. Szárítsa a polygélt 2 percig UV/LED lámpa alatt❗, majd szedje le a formát. Utolsó lépésben reszelje a körmöt a kívánt formára. Vigye fel a fedőréteget (Topcoat), és szárítsa meg UV/LED lámpa alatt néhány másodpercig.

Hogyan távolítsuk el
1. Áztassa le a körmöket akril eltávolítóba (Slip solution oldat) körülbelül 5 percig. 2. Óvatosan tépje le az egész körömzománcot minden körömön

*Kérjük, feltétlenül kövesse a poligél használatának lépéseit!!!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "akril poly gél szett 3 db épitő zselé ( base gel , fényes zselé , tips)" című hirdetést látja. (fent)