Betöltés...

Fekete Edzőmaszk Tréning Maszk 1db

Bizonyára már Önnek is feltűnt, hogy sok sportoló hord edzés közben maszkot. Ennek egy egészen egyszerű oka van: egészségesebb, jótékony hatásai vannak. A maszk viselése nehezíti a légzést, vagyis olyan érzetet kelt, mintha csak az orrán keresztül tudna levegőt venni, a nehéz légáramlás pedig erősíti a légzőizmokat, és az oxigénhiány miatt a vörös izomrostok nem tudnak összehúzódni. A maszk a legtöbb szárazföldi sportágban használható, például futás, crossfit, küzdősportok, biciklizés. Edzőmaszk Fekete Tréning Maszk Tulajdonságai: - Méret: egy méret, ami mindenkire illeszkedik - Anyag: lycra (rugalmas) - Szín: fekete - Mosható Az edzőmaszk használata 15 év alatt nem ajánlott!

Tovább
Adatlap
Ár: 2.890 Ft
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2022.09.01
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Fekete Edzőmaszk Tréning Maszk 1db
Lehetőségek
Megosztók

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fekete Edzőmaszk Tréning Maszk 1db" című hirdetést látja. (fent)Fodrászkellékek, hajápolási cikkek , kozmetikai szerek

A rovatban eladó új és használt fodrászkellékek, hajápolási cikkek és kozmetikai szerek apróhirdetései között böngészhet. Hirdetőink lehetnek fodrászok, fodrász nagykereskedők drogériák, magánszemélyek.

TIPP: Olcsó fodrászkellék bútorok lehetnek a bútor rovatunkban is.