Betöltés...

UPBUTY Japan Dorkase arcfeszesítő készülék ÚJ EMS technológia, 180°-ban állítható, 24K aranyozott...

Ár: 44.990 Ft

Most exkluzív, korlátozott számú Royalblue színben is megvásárolható
 
Amennyiben hagyományos, kézi masszázst vagy más készülékeket használ, de mégsem elégedett az eredménnyel annak több oka is lehet, más készülékek pl. nem alkalmazkodnak minden arcformához, durva vagy kényelmetlen a masszázsfejük, esetleg túl nehéz a készülék, vagy nincsen több funkciójuk, intenzitási szintük. Sok készülék speciális szérumot vagy arcápoló krémet igényel, amely beszerzése nehézkes vagy költséges lehet. De a japán UPBUTY a leginnovatívabb technológiákat használja és tökéletesre fejlesztették az otthoni arcápolást és bőrfiatalítást. 
Minden arcformára ideális, igazodik az arc vonalaihoz
A piacon nincs ehhez a modellhez hasonló készülék, amelyet 24K arannyal vontak be, bőrbarát, kompakt masszázsfejjel rendelkezik és ráadásul a kezelőfeje 180-os szögben állítható az innovatív, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően - 180 állítható design, minden arcformához igazodik és még az érzékeny bőrt is gyengéden ápolja.
 
Az EMS (mikro áramos emelés) technológia 
Az EMS technológia az izmokat ért elektromos impulzusok összehúzódást és elernyedést váltja ki, amely hatására a bőr kollagént termel és megújítja a bőr szerkezetét, ezáltal az arc izmait feszesíti és halványítja a finom ráncokat. A szónikus vibrációs funkció által pedig a bőr rugalmasságát állítja helyre és felpezsdíti a sejteket.
 
3in1-ben készülék, 3 programmal és 5 intenzitási szinttel 
Egyszerűen lehet váltogatni az EMS (Mikro áramos funkció), Szónikus vibráció és az EMS Szónikus vibráció üzemmódok között, ideális különböző arcformákhoz és az 5 intenzitási szinttel minden bőrtípushoz kíméletes a készülék.  
 
A Dorkase készülék legfontosabb jellemzői 
Gyors bőrfiatalítás ráncok, finom vonalak eltüntetése, csökkentése
Az arc izmait feszesíti, felélénkíti, az arcot fiatalossá varázsolja 
 A maximális hatékonyságért használja arcfeszesítő szérummal együtt
Akkumulátoros működtetés, a töltés ideje 3 óra
Japán minőség, 2 éves magyarországi gyári garanciával
3 különböző üzemmód, 5 különböző intenzitási szint
24K arannyal bevont, bőrbarát masszázsfej, még az érzékeny bőrrel is gyengéd Speciális orvosi bőrbarát szilikonból
Kompakt, hordozható minőségi prémium kivitelezés
 
 
 
Fokozza a szépséget különböző szögekből
 
1. 180-os állítható szögben, miden arcformára
180-ban szabályozható a masszázsfej, így minden arcformára tökéletesen illeszkedik, nem korlátozza a feszesítést.
 
 
 
 
2. Szónikus vibrációs masszázs és bőrnyugtatás
különböző frekvenciájú vibráció, amely működésbe hozza a sejtek vitalitását, csökkenti a finom ráncokat, feszesíti és helyreállítja a bőr elaszticitását. 
 
 
 
3. 3 üzemmód 5 intenzitási szint
EMS, szónikus vibráció, EMS szónikus vibráció közül lehet választani, mindegyik programnál 5 intenzitási szint van, így a legérzékenyebb bőrűek is biztonságosan használhatják a készüléket, az intelligens masszázsfeje nem sérti fel a bőrt.
 
 
4. 24K arannyal bevont masszázsfej 
24K arannyal bevont micro masszázsfej, allergiamentes, bőrbarát, erős vezetőképességgel és jó oxidációs rezisztenciával, hogy óvja a bőrt.
 
 
 
 
5. Kiváló kivitelezés 
az új mágneses töltő kevésbé sérülékeny, a készülék kivitelezése kompakt, könnyen hordozható mérettel, amely bárhol elfér. 
 
 
A készülék használata
Mindhárom program használata előtt vigyen fel egy kis arcápoló krémet, miután megtisztította arcát. A készülék bekapcsolása után nyomja be az oldalsó gombot a V alakú aranyozott masszázsfej optimális illeszkedésének kiválasztásához. Engedje el a gombot, amikor a V-alakú masszázsfej két aranyozott nyúlványának szöge a legkényelmesebb mód...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 58 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "UPBUTY Japan Dorkase arcfeszesítő készülék ÚJ EMS technológia, 180°-ban állítható, 24K aranyozott..." című hirdetést látja. (fent)