Betöltés...

Új arckezelő testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék

Ár: 159.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Új 5 funkciós arckezelő testkezelő gép készülék ránctalanító feszesítő zsírbontó kavitáció ultrahang rádiófrekvencia kozmetikai szalon

Legyél a saját magad kozmetikusa és varázsolj magadnak ragyogóan egészséges, feszes arcbőrt és csodás, formás alakot egyetlen, 5 funkciós készülékkel!

A készülék 5 funkciója:

1. Ultrahangos kavitációs zsírbontás
Napjaink egyik leghatékonyabb zsírbontó eljárása. A kavitációs zsírbontással célzottan tudjuk a problémás területeket kezelni, így pontosan onnan fogunk fogyni, ahonnan sze­retnénk. Kiemelkedően hatékony kezelés narancsbőr kezelésére, a vastagabb, makacs zsírpárnák eltüntetésére és a nyirokkeringés javítására.

2. Vákuum + bipoláris rádiófrekvenciás kezelés (Multishape)
A multishape kezelés az egyik leghatékonyabb eljárás alakformálásra és a bőr textúrájának javítására. Tökéletes cellulit kezelésre, ráncok eltüntetésére és bőrfeszesítésre. A bi­po­láris rádiófrekvencia elősegíti a zsír lebontását és serkenti a test anyagcseréjét, a vá­kuum masszázs pedig segíti a makacs zsírlerakódások és a méreg­anyagok távozását a szervezetből. Ezzel az egyedülálló, modern kezeléssel hihetetlen eredményeket érhetünk el.

3. Rádiófrekvenciás kezelés testre
Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a cellulit és testformázás kezelésében és a bőrfeszesítésben. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

4. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés arcra
A tripoláris rádiófrekvenciás kezelés tökéletes megoldás bőrfeszesítésre, ránctalanításra, bőmegújításra, arcfiatalításra, kollagén rekonstrukcióra.

5. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés szemre
Kiemelkedően hatékony kezelés a szem környéki terület feszesítésére, ránctalanítására.

Otthoni és professzionális használatra is alkalmas.

1 év garanciával. Magyar nyelvű leírással és kezelési útmutatóval.

Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
Áru megnevezése: 5 funkciós gép
 
Eddig megtekintették 922 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Új arckezelő testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék" című hirdetést látja. (fent)