Betöltés...

TOKACSÖKKENTŐ FÉNYTERÁPIÁVAL, HŐTERÁPIÁVAL ÉS REZGÉSSEL KINRED INNOVAGOODS

Ár: 11.270 Ft

Fényterápiával, hőterápiával és vibrációval ellátott tokacsökkentő, amely ideális a bőr állapotának és megjelenésének javítására (textúra, hidratálás és feszesség), így sokkal fiatalabb és ragyogóbb megjelenést kölcsönöz. Ergonomikus és többcélú kialakítása azt jelenti, hogy a test bármely részén használható, így alkalmas a nyakra, az arcra, a karokra, a lábakra stb. Hőfunkcióval (hőterápia), vibrációs terápiával (akár 6000) fordulat / perc) és fototerápia (kék, zöld és piros LED). Lehetővé teszi, hogy 3 típusú masszázst végezzen (megelőző, rendszeres és javító) az Ön igényeitől és bőrtípusától függően (fiatal bőr, középkorú bőr vagy érett bőr). Amellett, hogy feszesíti a nyakát és csökkenti a ráncokat, serkenti az akupunktúrás pontokat és elősegíti a sejtek regenerálódását, ezáltal késlelteti a bőrsejtek öregedését. Az új LED -es fényforrásokkal végzett kezelés serkenti a kollagén termelését, és enyhíti a nap által okozott bőrkárosodást és a striákat. Ez a többfunkciós 3 az 1-ben masszírozó fiatalító hatással egy hordozható, könnyű, és nagyon könnyen használható, szállítható és tárolható eszköz. Mivel újratölthető, bárhol kényelmesen használható kábelek vagy dugók nélkül. Tartalmaz USB -micro USB kábelt, és könnyen tisztítható száraz ruhával.
Anyag ABS
Szín
Fehér
Ezüst színű
Kivitelezés Ergonomikus
Típus
Elektromos
Újratölthető
Vezeték nélküli
Többfunkció 3-in-1
Hőterápia Hő funkció
Vibrációs terápia 6000 r.p.m.
Fényterápia
LED Fény
Kék
Zöld
Piros
3 masszázs beállítás Rendszeres megelőző és javító masszázs
multiuso Alkalmas nyakra, arcra, karra, lábra stb.
Jótékony hatások Javítja a bőr állapotát és megjelenését
Könnyen tisztítható Tisztítás száraz ronggyal
Ötletes és hordozható Sokoldalú és alkalmazkodó
Könnyen kezelhető Kényelmes és egyszerű használat
Könnyű és kezelhető Könnyen szállítható és tárolható
USB-ről töltő USB-mikro-USB-kábelt tartalmazz
Akkumulátor Li-ion 500 mAh
DC In 5 V / 600 mA
Méretei kb. 10 x 17 x 4 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TOKACSÖKKENTŐ FÉNYTERÁPIÁVAL, HŐTERÁPIÁVAL ÉS REZGÉSSEL KINRED INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: