Betöltés...

ÚJ fogyasztó jade köves infraszauna infra szauna paplan

Ár: 189.999 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Új fogyasztó méregtelenítő lúgosító fájdalomcsillapító fiatalító harmonizáló gyógyító jade köves luxus infraszauna infra szauna paplan szaunapaplan infrapaplan szauna takaró

Fogyni szeretne? Méregteleníteni? Lúgosítani? Fájdalmat csillapítani? Harmóniába kerülni? Erre mind megoldást nyújt a jade köves infraszauna paplan!

Kitűnően csillapítja a nyak-, hát, váll- és derékfájást is!

Szépségszalonok figyelmébe is! Fogyasztó-feszesítő kezelésekhez vagy testtekercseléshez is kitűnő!

A szauna paplan könnyen mozgatható, egyszerűen kezelhető, kis helyen is elfér, könnyen tisztítható és nagyon keveset fogyaszt!

Fogyás és szép bőr néhány hét alatt!

Mint ismert, szervezetünk lúgos kémhatású, ám a rohanó világban a stressz, a rendszertelen és helytelen táplálkozás, valamint egyéb tényezők miatt szervezetünk elsavasodhat, egészségünk veszélybe kerülhet és ezáltal különböző betegségek alakulhatnak ki, ezért szervezetünket lúgosítani kell, melyben a jade köves infrapaplan lehet a segítségünkre.

A jade kő az ázsiai mondás szerint a természet kincse, Kínában nemzeti kőnek számít. Több mint 30 nyomelemet tartalmaz és az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása régóta közismert. A jade kő olyan ásványi anyagokból áll, melyek kiválóak a hőmegtartásban és a hő továbbadásában. A felmelegített jade kövek infravörös hullámokat és negatív ionokat bocsátanak ki, mely segít szervezetünk elsavasodásának megelőzésében, megköti a levegőben és a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat és energetizálja a fizikai és szellemi állapotot.

A jade kő erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a belső békét és nyugalmat. Növeli a bennünk lévő szeretetet, harmóniát és életkedvet.

Segít a lép és bélrendszeri fájdalmaknál, betegségeknél. Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében, így a túlsúly csökkentésében is segíthet. Pozitív hatással van a vese és a húgyhólyag működésére. Melegítő, izomlazító hatása révén kitűnően csillapítja a nyak-, hát, váll- és derékfájást is.

A jade köves infrapaplannak számos jótékony hatása van: méregtelenítés, fogyás, testformálás, harmonizálás és az izmok ellazítása. Alkalmas irodai ülőmunkát végzők számára a fáradtság enyhítésére és a test ellazítására, álmatlanság vagy elhízás ellen, rehabilitációs kezelésre stb. Használható szalonokban vagy otthoni napi személyes szépségápoláshoz is.

A szauna paplan infravörös sugarakat bocsát ki a test közvetlen felmelegítésére, melyek a testbe hatolva hőenergiává alakulnak, így rövid időn belül 4-5 cm mélységet érnek el a testben, ezáltal termikus hatást kölcsönöznek a testnek, amely feloldja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét.

Utánvételes fizetéssel megrendelhető a https://szupertermek.hu oldalon.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
Áru megnevezése: Jadés infrapaplan
 
Eddig megtekintették 566 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ÚJ fogyasztó jade köves infraszauna infra szauna paplan" című hirdetést látja. (fent)