Betöltés...

5 AZ 1-BEN REZGŐ ANTICELLULIT MASSZÁZS INFRAVÖRÖS CELLYRED INNOVAGOODS

Ár: 10.250 Ft

 Többfunkciós kialakításának köszönhetően küzd a narancsbőr és a petyhüdt bőr ellen, bár ideális a kellemes masszázs révén a kikapcsolódás és a jó közérzet biztosítására is. A forgatás rezgésmozgás, valamint az infravörös hő növeli és javítja az eredményeket. Az infravörös funkció kikapcsolható, ha hő nélkül akarja használni. A teljes alkalmazkodáshoz 5 különböző fejet kell használni, a kezelendő test területtől és az elérni kívánt masszázs, vagy hatás típusától függően mélynyugtató-cellulitellenes / ürítő-flab-anti-cellulit / alakformálás-lazítás / feszesítés. Az egyik fej egy védőháló, amelyet visszeres területeken használnak. Állítható beállítással és sebességszabályozással rendelkezik. Használata nagyon egyszerű, csak lassú és körkörös mozdulatokat kell végrehajtania, és finoman végigsiklani a kezelendő területen. Alkalmas az egész testre; bár fő célja a farizom, a lábak, a karok, a derék és a has, de tökéletes a vállak, a nyak stb. számára is. Könnyen tisztítható és naponta használható, maximum 20 perc ajánlott (kb. 5 perc) perc az egyes területeken). Megfelelő testápolók, olajok és krémek használata (nem tartozék) ajánlott a használat és az eredmények fokozása érdekében.
Anyag
ABS
TPR
Modern és ergonomikus kialakítás
Típus
Elektromos
Többfunkció
5 cserélhető fej
Hő funkció Infravörös
Termoaktív fokozó hatás
Egyidejű forgó és rezgő mozgás
Állítható intenzitás
Állítható sebeség 2500 r.p.m.
Napi használatra ajánlott 15-20 min
Alkalmas az egész testre
Ideális lábak, farizmok, derék, has és karok számára
Könnyű és kezelhető
könnyű használat és tisztítás
Extra hosszú kábel 1,8 m
Teljesítmény 25 W
220-240 V / 50 Hz
Méretei kb. 15 x 16,5 x 11 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "5 AZ 1-BEN REZGŐ ANTICELLULIT MASSZÁZS INFRAVÖRÖS CELLYRED INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)