Betöltés...

Maca Perui nyers maca por 150 g, Magas tápértékű, koncentrált étel, Bio multivitamin, kíméletes eljárással készítve - Mannavita

Ár: 4.470 Ft

Maca Perui nyers maca gyökérpor 150 g, Magas tápértékű, koncentrált étel, Bio multivitamin, kíméletes eljárással készítve - Mannavita Maca gyökérpor - Őrölt Lepidium Meyenii Kiszerelés: 150g 1 termék kb. 45 napra elegendő adagot tartalmaz. Az Andok hegységeiben élő inkák serkentő hatású gyógynövényként ismerték, használták és tartották karban az egészségüket évszázadokon át. A maca gyökér erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormonháztartást, növeli a teljesítményt, javítja a hangulatot, mindkét nemnél lehet potencianövelő hatása is. A maca egy adaptogén növény. Az adoptogén növényekre jellemző, hogy időre van szükségük, hogy teljesen kifejtsék hatásukat, és előnyeit élvezhessük. A maca javítja a memóriát, növeli az állóképességet, a vér oxigénszintjét, hormon-kiegyensúlyozó hatású. A Mannavita Maca por szedése az alábbi esetekben ajánlott: Fáradékonyság ellen Libidó fokozáshoz Hormon kiegyensúlyozáshoz Erőnlét növeléshez Depresszió és Szorongás csökkentéshez Vérkeringés javításhoz Pajzsmirigy szabályzáshoz A jobb tanulási képességek eléréséért Izomzat erősítéshez Adagolás, tudnivalók: Naponta 1-2 alkalommal 1-2 gramm (1 csapott kávéskanál), vízben vagy más italokban elkeverve. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el. Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C alatt. A termék jellemzői: Adalékanyag mentes GMO mentes Nyers Vegán Maca, az ősi eledel A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energetizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és összetett tápanyagtartalmának köszönhetően a szuperételek egyikének minősítették. A superfood ételek koncentráltan tartalmazzák a szervezetünk számára létfontosságú tápanyagokat. Megtalálható bennük szinte az összes vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzimek, aminosavak stb. Tudományos kutatások szerint, a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne, egy részüket még nem is azonosították. Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, foszfornak, de található benne még jód, vas, mangán, réz, cink, szelén, B-vitaminok (tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin), béta-karotin, C- és D-vitamin. Várandósság előtt és alatt kifejezetten javasolt a kismamáknak. A szárított Maca körülbelül 60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot), 9% rostot, és valamivel több mint 10% proteint tartalmaz. Magasabb a lipid (zsír) tartalma, mint más gyökeres növényeknek (2,2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és az olajsavak az elsődleges zsírsavak.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Maca Perui nyers maca por 150 g, Magas tápértékű, koncentrált étel, Bio multivitamin, kíméletes eljárással készítve - Mannavita" című hirdetést látja. (fent)