Betöltés...

SmoothSkin PURE (SSPURE)

Ár: 123.990 Ft

Korlátlan villantással, hipergyors villanásokkal (60-130 villantás/perc), 3 üzemmóddal, intelligens 10 energiaszintű fokozattal, automata villantás erősséggel, érzékeny bőr funkcióval, továbbfejlesztett bőrérzékelőivel, prémium kategóriás anyagok felhasználásával egy igazi extravagáns készülék lett. A SmoothSkin PURE 2020-as modellje egy igazi prémium kategóriás IPL készülék extrákkal
 
Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket.
Ismerje meg a SmoothSkin Pure IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke
 
A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban. 
 
A készülék megalkotója, az angol Cyden Limited, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi iPULSE technológia, amely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát.
 
A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyénileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Vagyis magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk, szerintünk mi a megfelelő számunkra. Ez sokszor nehézkes, egy idő után pedig már bosszantó, hogy mindig meg kell szakítani a kezelést, hogy egy újabb intenzitást válasszunk ki. 
 
Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés, akár meg is éghet a bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem lesz elég hatékony 
Szerencsére a SmoothSkin Pure-ral nem lesz ilyen probléma és az intelligens bőrérzékelő rendszer által gördülékenyen tudjuk elvégezni a kezeléseket pillanatok alatt
 
A SmoothSkin PURE videó
 
Amiben a SmoothSkin Pure más 
Nos, a SmoothSkin Pure leveszi a vállunkról a terhet, hiszen a beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.
 
Így személyre szabott kezeléssorozatot végezhetünk el (akár a kezelő a kozmetikában), mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb a szőrtelenítési eljárás
 
Ezzel szó szerint a SmoothSkin Pure készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében
 
A SmoothSkin Pure IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL
 
A készülék automata tovább fejlesztett bőr - bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár a sötétebb, napbarnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.
 
Egyedülálló a készülékbe beépített Gentle" mód is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.
 
A SmoothSkin Pure készülék, korlátlan villantásra képes, mely azt jelenti, hogy nem kell benne soha villanófejet/ lámpát cserélni.
 
Egyedülálló Detect" és "SET Funkció, azaz Érzékelésen alapuló önbeállítás
 
A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a készülék, igy biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.
Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalá...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SmoothSkin PURE (SSPURE)" című hirdetést látja. (fent)