Betöltés...

X-SLIM ALAKFORMÁLÓ MASSZÁZSÖV

Ár: 19.990 Ft

A VIVAMAX X-SLIM alakformáló masszázsöv megkönnyíti az alakformálást
A VIVAMAX X-Slim-et azok számára találták ki, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, de akik mégis gyors és hatékony megoldást keresnek testük karbantartására. Az X-Slim megbízható társ a stresszoldásban is, segít, hogy ellazuljon, támogatja a nyirok-és vérkeringés fokozását, valamint a helyi karcsúsítást és zsírbontást. A szépülni, megújulni vágyók jó kezekben lesznek A zsírpárnák csökkennek, a cellulitos bőrkép látványosan javul, a bőr pedig megújul. 
Ráadásul az adapterről és szivargyújtóról is működő eszköz bárhol és bármikor használható, a könnyű és kompakt megjelenésének köszönhetően egy átlagos kézitáskában is elfér. Egyszóval igazi jolly-joker a mindennapokban
Az VIVAMAX X-Slim hatásmechanizmusa
A VIVAMAX X-Slim titka a körkörös és spirális rezgésben rejlik, aminek köszönhetően a legmélyebb szöveteket is képes elérni és ott jótékony hatását kifejteni. A készülék különböző sebességi fokozatok által stimulálja az izmokat, ellenmunkára késztetve azokat. Alapvető hatásmechanizmusa a testzsír csökkentése, amely a zsírsavak zsírsejtektől való elválasztásával, és a nyirokrendszeren keresztül történő eltávolításával valósul meg. A körkörös és spirális rezgésnek köszönhető mélymasszázs továbbá fokozza a nyirokkeringést, amely így hatékonyabban támogatja a salakanyagok kiválasztását. A karcsúsítás mellett segít az izmok ellazításában és az izomfájdalmak csökkentésében is. Hasi tájékon használva pedig elősegíti az emésztést.
A VIVAMAX X-Slim jótékony hatásai
Segíti az emésztést,
Ellazítja az izmokat és enyhíti az izomlázat,
Gyors regenerációt biztosít nagyobb fizikai munka vagy sportolás után,
Segít átmozgatni a nem kívánatos zsírpárnákat hason, csípőn és fenéken,
Megerőltetés nélkül formálja testünket, megmozgatja és munkára bírja izmainkat,
Idő takarékos megoldás, hiszen olvasás, számítógépezés, tv nézés, vagy akár munka közben is használható,
Helyi szinten csökkenti a zsírszöveteket (felhelyezéstől függően derék-, illetve combtájékon, valamint a felkaron),
Szivargyújtós csatlakozójának köszönhetően akár hosszabb utazások során is használhatja, de semmiképp sem vezetés közben
Hogyan használja
A széleskörű felhasználhatóság érdekében az VIVAMAX X-Slim-et kétféle méretű övvel látták el, így karon, hason, deréktájon, vállon, combon és vádlin egyaránt használható. Rögzítő öv nélkül pedig a test bármely pontjára felhelyezhető, az ergonomikus kivitel miatt a kézzel történő rögzítés is kényelmes. A személyre szabott masszázsélmény érdekében a manuális programválasztás is lehetséges, többféle intenzitás közül választhatja ki a saját maga számára legmegfelelőbbet. (Az VIVAMAX X-Slim használatát követően, a helyi vérbőség-fokozódásnak köszönhetően a kezelt bőrfelület kipirosodhat, esetleg viszkethet.)
Termékjellemzők
Automata és manuális üzemmód, több intenzitás fokozattal személyre szabottan, a sebesség növelő és csökkentő gombok segítségével.
Optimális méretének és állítható 2 különböző rögzítő övének köszönhetően minden testrészen használható vádlik, comb, csípő, hát, has, stb.
Optimális mérete miatt egy női táskában is elfér (29 x 21,5 x 7 cm).
Intenzív, spirális vibráció, nagy erősségű mikromasszázs.
Állítható (automata) vibrációs sebesség 7 fokozat.
Hálózatról és szivargyújtótól is használható.
LCD kijelző LED háttérvilágítással.
Teljesítmény 48W.
A csomag tartalma
1 db masszázsöv
1 db extra öv
1 db adapter
1 db szivargyújtó adapter
1 db használati utasítás és garancialevél
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 151 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "X-SLIM ALAKFORMÁLÓ MASSZÁZSÖV" című hirdetést látja. (fent)