Betöltés...

Vákuumterápiás készlet 12 haranggal

Ár: 2.490 Ft

Hogyan hat a vákuummasszázs
A vákuumkezelés vagy köpölyözés méltatlanul elfeledett ősi gyógymód. A hagyományos köpölyözési kezelésnek messzire nyúlik vissza a története és mára széles körben elterjedt. Ez a speciális ingerterápia serkenti a kezelt felület vérkeringését, fokozza a nyirokáramlást, ami gyorsítja a bőr alatt lerakódott salakanyagok, ill. zsírsejtek természetes lebomlási folyamatát. A kezelés hatására javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok gyorsabb elszállítását a szervezetből. A felgyorsult keringés következtében pedig erősödik a szervezet zsírégetési folyamata, ami elősegíti a cellulitcsökkentést, az alakformálást és a bőrfeszesítést.
A vákumterápia ösztönzi a kötőszövet kollagén- és elasztin termelődését, ami megerősíti a bőr alatti laza kötőszöveteket, ill. visszaállítja azok rugalmasságát, így a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását és regenerálását az egész testen egyaránt elősegítheti. De a cellulit kezelésen túl a kis üvegharangokkal masszírozhatunk, ill. kilazíthatunk fájó, befeszült izmokat, eldolgozhatunk velük mélyebb, kézzel csak nehezen kimasszírozható csomókat és alkalmazhatjuk a reflexterápiában is főleg a háti és hasi pontok kezelésekor. A köpölyöző létrehoz egy erős mágneses mezőt, amely jó hatással van a visszatérő fájdalmakra, csökkenti a duzzanatot, a vérnyomást és a vér zsírtartalmát. A köpölyözés eredményesen használható az alábbi betegségek esetén influenza, vírusfertőzések, mellhártya-, tüdőgyulladás, légszomj, izomfájdalmak, reumatikus betegségek, vegetatív jellegű idegesség, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, ill. csökkentésére.
Alkalmazási területe igen széles
Zsírégetés elősegítésére.
A mellek kezelésére, ill. feszesítésére.
Terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére.
Méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítéseként.
Izomduzzanatok csökkentésére, fájdalomcsillapításra.
Narancsbőr (cellulitis) megszüntetésére, megelőzésére.
Alsó végtagokon vagy arcon fellépő ödémák megszüntetésére.
A köpölymasszázzsal csodákat érhetünk el a lelki és testi frissesség visszaállításában.
Használata
A 12 különböző méretű műanyag harangból egy kézi pumpa segítségével felhelyezés után távolítható el a levegő. A kezelés fájdalommentes és a mellékelt használati útmutató segítségével egyszerűen elsajátíthatja a menetét. Rendszeres használatával rövid idő alatt szemmel látható eredményeket érhet el. Amennyiben némi mozgással és diétával is rásegít a folyamathoz, úgy 3-4 hét elteltével a bőre jóval feszesebb, simább és rugalmasabb lehet. Segítségével könnyebben szabadulhat meg a pluszkilóktól és a zsírdepóktól is. Hatását tovább erősítheti, ha különféle növényi olajokat, illóolajokat, krémeket használunk, mivel a fokozódó vérkeringés során azok hatóanyagai is sokkal jobban fel tudnak szívódni a bőrbe és eljutnak a mélyebb rétegekbe is.
Speciális területek
Terhességi és nyúlási csíkok kezelése Ebben az esetben a köpölyözőt a csíkok mentén mozgassuk fel és le, amíg a csíkok ki nem vörösödnek.
Arckezelés vákuumos nyirokmasszázzsal Nagy koncentrációjú kollagént masszírozzunk a bőrünkbe, ezáltal az apró ráncok kisimulhatnak, élettel telivé válhatnak, a szem alatti karikák halványodhatnak, az ödéma és a duzzanat csökkenhet. A nyirokkeringés aktivizálásával pedig megfiatalodhat az egész arc.
Mellkezelés vákuumos nyirokmasszázzsal A kissé megereszkedett mellek kezelésére javasolt. Hatására a megnyúlt kötőszövet erősödhet, ezáltal optikailag feljebb emelkedhetnek a mellek, ill. teltebbnek tűnhetnek. Csökkenhet a striák kialakulása, a már meglévőket pedig halványíthatja, ill. összébb húzhatja.
A csomag tartalma
1 db vákuum eszköz
12 db különböző méretű vákuum harang
A harangok falvastagsága 0,4 mm
A harangok külső átmérője 2 db 6,5 cm, 2 db 6,0 cm, 2 db 5,0 cm, 2 db 4,2 cm, 2 db 3,2 cm és 2 db 2,5 cm
 Feszesítse bőrét és tüntesse el végleg a narancsbőrt a világszerte elismert, ősi múltra visszatekintő vákuumtechnológia segítségével
 ...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vákuumterápiás készlet 12 haranggal" című hirdetést látja. (fent)