Betöltés...

SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

Ár: 61.990 Ft

Ezzel a készülékkel a gyár gondolt azokra a vásárlókra is akik kevés idővel rendelkeznek gyorsan és hatékonyan le szeretnék tudni a szőrtelenítő kezeléseket.
Egydülálló, hogy szőrtelenítő készüléket arany díjjal jutalmaznak, ez sikerült, a SmoothSkin Bare aranydíjat nyert 2017 októberében a Pure Beauty Awards-on, novemberben pedig The Beauty Awards with OK -n megkapta az " erősen ajánlott " előkelő kategória címet. Díjazták az az inovativ technológiát mellyel ez a készülék jelenleg a leggyorsabb a piacon, egyszerű biztonságos a használata és Korlátlan a villantása 
 
Igy, ha eddig nem szerezte be saját IPL szőrtelenítő készülékét, most igazán megéri
 A SmoothSkin Bare a legek készüléke, hiszen rendlelkezik az egyik legmodernebb technológiával, melyet a kozmetika iparban méltán népszerű legendás, angol CyDen Limited alkotott meg (iPULSE IPL gépek feltalálója). A SmoothSkin Bare az egyik legegyszerűbb használat a leggyorsabb villanás és ez az első gép mely korlátlan villantással is rendelkezik Igen jól látták, korlátlan villantás
 Igy a SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülék nem véletlenül lett már 11 nemzetközi piacon hatalmas siker (Európán kívül Ausztráliában, Japánban, közel keleten pld. Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, USA stb ).  
Ez a technológia Mostanra a magyar célközönség számára is elérhetővé vált.
A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában. A CyDen cégről és fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkba talál.
 A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális IPL kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a jól felszerelt kozmetikai szalonokban.
Igy elmondhatja, hogy a SmoothSkin Bare IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett. 
 Az IPL szőrtelenítők piacán az egyik legegyszerűbb használatú és legkíméletesebb készülék (de nem a szőrszálakkal). A 21. század legfejlettebb technológiáját alkalmazza, így Ön egész évben bátran használhatja.
 
Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében
 A SmoothSkin Bare rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el.
 Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése mint például a lábszár comb bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.
 Az első korlátlan villanásszámú IPL készülék az otthoni gépek piacán
 
A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.
 A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.
Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék
Kétféle kezelési mód közül választhat
 A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökeréhez.
Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés
Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást k...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)